Paulo Vinicius edi iordanescu FCSB Gigi Becali Fotbal intern

"Garanție" de top. Cine e omul-cheie pe care s-ar baza Edi Iordănescu dacă semnează cu FCSB

Venirea lui Edi Iordănescu pe banca FCSB pare doar o chestiune de zile. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 16:06
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 17:05

Patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a afirmat că ar fi ajuns la un acord cu antrenorul bucureștean după ce i-ar fi satisfăcut toate cerințele solicitate. 

Mingea e acum în terenul fostului antrenor de la Astra și CFR Cluj, care trebuie să ia o decizie în cel mai scurt timp pentru ca omul de afaceri să știe dacă se orientează sau nu către un alt tehnician. 

Iordănescu Jr analizează propunerea împreună cu familia sa și pare tentat să accepte. Nu doar oferta-provocare îi surâde, ci și faptul că va lucra cu unul dintre cei mai buni stranieri care au evoluat în eșalonul de elită din România.

Vinicius, lăudat de Gigi Becali

Sosit de curând la FCSB, brazilianul Paulo Vinicius (37 de ani) s-a impus rapid la vicecampioană. L-a impresionat pe Becali, care a avut cuvinte de laudă despre sud-american în timpul emisiunii Ora Exactă în Sport și pare stâlpul de susținere al blocului defenisiv de la FCSB.

Mereu atent la sistemul său defensiv - la toate formațiile pe care le-a antrenat - Iordănescu își va reîntâlni la FCSB elevul său de la CFR, cu care a câștigat titlul în 2021. 

În cel de-al doilea mandat la CFR al lui Iordănescu, Paulo Vinicius a evoluat 23 de partide, în timp ce în primul mandat al tehnicianului bucureștean a jucat trei meciuri, evoluțiile sale fiind mai mereu lăudate de Iordănescu. 

Becali a anunțat ieri la Ora Exactă în Sport că va renunța la Alexandru Crețu și Iulian Cristea, dar posibila venire a lui Iordănescu pe banca roș-albaștrilor l-ar putea determina pe Becali să-și schimbe decizia luată la nervi, după eșecul cu Rapid, 0-1, duminică, în etapa a cincea a Ligii 1. 

Dacă Vincius e un punct de neclintit în apărarea formației formației de pe locul 4 din Liga 1 (opt puncte), lângă brazilian ar putea apărea Andrei Miron, care se reface după o accidentare mai veche. 

Vinicius, omul-orchestră, a marcat 16 goluri pentru CFR

"<<Vini>> ne uimește de fiecare dată prin execuțiile lui, atât cu capul, cât și cu piciorul. A dat goluri importante de fiecare dată și ne bucură acest lucru”, îl carateriza Costin Curelea, secundul lui Dan Petrescu, 

Paulo Vinicius a fost adus de CFR Cluj în iulie 2017, gratis, de la Apollon Limassol. Sud-americanul a strâns 139 de meciuri, 16 goluri și șase trofee cu formația din Gruia: patru titluri în Liga 1 și două Supercupe ale României.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!