Marcao poate primi 10 etape suspendare pentru bătaia cu colegul său. Ce se întâmplă cu Sefer după incidentul cu FCSB?

Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 12:22
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 13:06

Partida dintre Galatasaray și Giresunspor a avut parte de un eveniment neplăcut, în minutul 61. Echipa antrenată de Terim s-a impus cu 2-0.

Marcao s-a luat la bătaie cu un coechipier, iar Alexandru Cicâldău a intervenit să-i desparte, gest apreciat de presa din Turcia, dar și de fanii echipei. 

În urma acestui incident, Marcao a primit direct cartonaș roșu, iar pentru această faptă este posibil să primească 10 etape de suspendare. Potrivit The Sun, Federația Turcă va clasa incidentul drept "asalt", iar pedeapsa este între 5 și 10 etape de suspendare. 

Marcao a ajuns la Galatasaray în ianuarie 2019, iar înainte a evoluat la Rio Ave și Chaves. 

După meci, Fatih Terim a declarat că: "Clubul va face tot ceea ce este necesar în ceea ce îl privește. Marcao își va cere scuze lui Kerem și celorlați coechipieri pentru comportamentul său".

Presa din Turcia, la picioarele lui Cicâldău
 

Presa din Turcia a fost încântată de noua achiziție a clubului din Istanbul și a avut numai cuvinte de laudă despre fostul jucător al Universității Craiova, marcatorul celui de-al doilea gol pentru Galatasaray.

Alexandru Cicâldău, unul dintre noile transferuri ale lui Galatasaray, a experimentat bucuria de a marca în primul meci în tricoul galben-roșu. Au fost apreciate și performanțele sale. Cicâldău și-a ajutat coechipierii în apărare și în atac și nu a lăsat nicio bucată de teren neacoperită”, titrează fotoman.com. 

Sefer, protagonistul unui incident asemănător
 

La finalul derby-ului Rapid - FCSB (1-0), spiritele s-au încins. Claudiu Belu și Sorin Șerban s-au luat la bătaie, iar Antonio Sefer a intervenit brutal, primind direct cartonaș roșu.

O decizie despre suspendare pe care urmează să o primească va fi luată în decursul acestor zile de Comisia de Disciplină, numărul de etape în care ar putea lipsi fiind minimum două.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!