EXCLUSIV | „Becali nu-și va lua un antrenor pe care nu poate să-l călărească”. Edi Iordănescu, prevenit de situația de la FCSB

Gigi Becali se gândește la un nou antrenor la FCSB care poate să îi garanteze titlul la finalul sezonul, iar omul de afaceri dorește să îl instaleze pe Edi Iordănescu pe banca tehnică. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 11:39
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 12:35

După eșecul cu Rapid, 0-1, de pe Arena Națională, din etapa a cincea a Ligii 1, Gigi Becali a avut primele reproșuri pentru Dinu Todoran, cu toate că l-a apărat de fiecare dată în fața jurnaliștilor. 

La Ora Exactă în Sport, omul de afaceri, întrebat dacă va aduce un nou tehnician pentru a redresa echipa, acesta a răspuns:

Nu am pe cine să iau. Din moment ce nu te ascultă jucătorii, el e antrenor bun”, a precizat Gigi Becali. 

Dumitru Dragomir este de părere că, în cazul în care va veni la FCSB, Edi Iordănescu nu va avea o situație facilă la echipa roș-albastră, pentru că se va lovi de Gigi Becali și problemele fizice ale jucătorilor.

Dragomir: „Edi e al dracului, ca ta-su'”
 

„Edi Iordanescu are o carte de vizită foarte bună, a avut și de unde să învețe, de la tatăl lui, care a fost un mare antrenor. Edi este un bun antrenor, să știți. Are și sânge în instalații, nu îl calci pe bătături, e al dracului, ca ta-su'. 

Becali nici nu îl deranjează pe Edi. S-a săturat și el de critici și de insuccese. Convingerea mea este că Stelei îi trebuie un antrenor, dar eu l-aș ține și pe acest umil antrenor, Dinu Todoran, e un antrenor foarte bun, dar dacă nu îi pui condiții lui Gigi Becali, e greu să lucrezi cu el”, a declarat Dumitru Dragomit la Ora Exată în Sport, la PRO X.  

„Jumătate din jucătorii de la FCSB nu pot alerga”
 

„Îi va fi foarte greu să îi facă să joace pentru că sunt indisciplinați în joc, ei sunt copii talentați, dar fotbalul nu se joacă numai pentru a ieși în evidență. O să vedeți că Edi va avea insuccese la început, echipa lui Becali nu este antrenată cum trebuie, nu susțin efortul, jumătate din ei nu pot alerga. Rapidul i-a bătut cu alergătura, nu cu tehnica. 

Părerea mea este că Gigi Becali nu-și va lua un antrenor pe care nu poate să îl călărească. Spune ceva și îl dă afară”, a precizat fostul președinte al LPF. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies