FCSB Lucian Sanmartean superfanii Superliga Superliga

Fotbalistul de la FCSB remarcat de Lucian Sânmărtean: „E un copil bun, s-a impus și se va dezvolta foarte bine”

Fostul jucător a fost invitat în cadrul emisiunii „SuperFanii”, care a ajuns la a opta ediție, moderată în permanență de Mihai Mironică și Radu Buzăianu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:46
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:46

După 22 de etape, FCSB se află pe locul trei în clasamentul Superligii cu 41 de puncte din 66 posibile, clasându-se la șase de noul lider al campionatului, CFR Cluj. Echipa lui Mihai Pintilii a obținut, astfel, 12 victorii, cinci rezultate de egalitate și cinci eșecuri.

Fotbalistul de la FCSB remarcat de Lucian Sânmărtean: „E un copil bun, s-a impus și se va dezvolta foarte bine”

Lucian Sânmărtean a fost categoric cu privire la „perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu, despre care latifundiarul din Pipera spunea că cere nu mai puțin de 50 milioane de euro pe servicile lui! Fost jucător la FCSB, Sânmărtean a făcut o comparație între el și Tavi, explicând faptul că fotbalistul înțelege jocul și se va dezvolta în continuare.

„Nici nu trebuie să fie Octavian Popescu o reîncarnare a mea, cum nici eu nu am fost reîncarnarea cuiva. Este un copil bun care s-a impus la FCSB, la o vârstă fragedă, nu cum am venit eu, matur, liniștit. Este un copil foarte bun și se va dezvolta foarte bine acest Octavian Popescu. Știe să controleze presiunea, e un copil foarte bun și cred foarte mult în talentul lui. Se va dezvolta, va înțelege și el jocul. De aici trebuie să-și asume rolul de lider și să livreze la nivel înalt”, a spus Lucian Sânmărtean la „SuperFanii”.

Mihai Mironică și Radu Buzăianu l-au avut invitat pe Lucian Sânmărtean. „SuperFanii”, pe www.sport.ro și Facebook Sport.ro

Superbet a revenit cu o nouă emisiune pe pagina de Facebook Sport.ro și pe site-ul www.sport.ro. De pe 8 decembrie 2022, Mihai Mironică și Radu Buzăianu au debutat cu un program super funny, intitulat „SuperFanii”. Joi, 26 ianuarie, Mihai Mironică și Radu Buzăianu au discutat subiectele momentului din lumea sportului. Invitat a fost Lucian Sânmărtean, fostul jucător de FC Vaslui și FCSB!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!