Laude la adresa lui Tavi Popescu: „E spiritual, a făcut școală, scrie impecabil”

FCSB Mihai Stoica Superliga tavi popescu Superliga Tavi Popescu
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 19:52
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 19:52

Octavian Popescu, „perla” lui Gigi Becali, se află la FCSB din toamna anului 2020.

De când este legitimat la echipa mare a grupării „roș-albastre”, extrema stângă a bifat peste 16 goluri în puțin peste 100 de apariții în echipamentul FCSB-ului.

Laude la adresa lui Tavi Popescu: „E spiritual, a făcut școală, scrie impecabil”

Managerul general al trupei din Berceni, Mihai Stoica, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Octavian Popescu. Oficialul FCSB-ului a evidențiat trăsăturile pozitive ale „perlei” lui Gigi Becali, precizând că timiditatea sa din primele interviuri a făcut lumea să-și creeze preconcepții despre el.

„Eu când le-am spus tututor că Popescu e un băiat spiritual, care a făcut scoală, care scrie impecabil, foloseste cratima impecabil. Scrie impecabil. El fiind timid... cum a fost în primele interviu.. toţi trăgeau concluzii pripite”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

Octavian Popescu, lăudat de UEFA

Fotbalistul a renăscut de când Mihai Pintilii (38 ani) a început să o pregătească pe FCSB. În 7 meciuri cu fostul închizător pe banca tehnică, „perla” lui Gigi Becali (64 ani) a marcat două goluri și a oferit 4 pase decisive. 

Evoluțiile lui Octavian Popescu au intrat și în vizorul celor de la UEFA, care l-au inclus într-un top select al tinerilor cu potențial, alături de Goncalo Ramos (21 ani / Benfica), Alejandro Garnacho (18 ani / Manchester United) și Nico Williams (20 ani / Athletic Bilbao).

"Mijlocașul ofensiv a fost o apariție regulată pentru FCSB în sezoanele anterioare și a luat parte la competițiile internaționale încă de la împlinirea vârstei de 18 ani. Plin de fler și cu o viziune a spectaculosului, a atras comparații cu emblema românească Gheorghe Hagi", a scris UEFA. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!