Hagi la puterea a doua? Unde își dorește „Regele” să joace fiul său, Ianis: „M-aș bucura enorm să ajungă acolo”

Ianis Hagi Farul Constanta Galatasaray Gica Hagi rangers Stranieri Gheorghe Hagi
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:29

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers în vara lui 2020.

Accidentat, fiul lui Gheorghe Hagi se află pe punctul de a reveni în echipamentul lui Rangers pe suprafața de teren. Cu toate acestea, presa din Turcia a scris despre faptul că fiul „Regelui” este atent monitorizat de Galatasaray, echipa la care Gică Hagi a făcut senzație în cariera fotbalistică.

Hagi la puterea a doua? Unde își dorește „Regele” să joace fiul său, Ianis: „M-aș bucura enorm să ajungă acolo”

Antrenorul de la Farul Constanța a precizat faptul că s-ar bucura enorm să-și vadă fiul îmbrăcând tricoul fostei sale echipe, unde a cunoscut gloria la cel mai înalt nivel. Chiar și așa, Gică Hagi a specificat că momentan se gândește doar la Rangers, pentru că acolo este dorit și iubit.

„(n.r. despre Ianis Hagi) A trecut de o perioadă foarte grea din cariera lui și din care cred eu că a învățat enorm de mult, e puternic. Ajunsese la un nivel foarte bun, foarte ridicat, sper să revină acolo și apoi vom vedea. 

Își doresc cei de la Galata să aibă din nou un Hagi, noi vorbim de Rangers acuma, Galatasaray... ca într-o zi să ajungă și el pe acolo, da. M-aș bucura enorm să ajungă acolo, dar nu în momentul de față, pentru că știu că e dorit și iubit la Rangers”, a spus Gică Hagi în cadrul unei conferințe de presă.

Gică Popescu: ”Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray”

Fost campion și câștigător de Cupa UEFA cu Galatasaray, Gică Popescu a reacționat la aflarea veștii că fosta sa echipă ar fi interesată de fiul ”Regelui”.

"Nu știu să se vorbească de Ianis la Galatasaray, dar ar fi un lucru senzațional să meargă Ianis la echipa unde tatăl lui a făcut istorie. Eu cred că pe Ianis îl interesează acum să revină pe teren.

A jucat 40 de minute într-un meci școală, a dat gol și pasă de gol, era foarte bucuros. Trebuie să reintre la Rangers, să-l prindă vara jucând, iar după aceea, vom vedea", a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

Ianis Hagi a fost cumpărat definitiv de Rangers în vara lui 2020. Atunci, clubul din Scoția i-a achitat lui Genk 3,5 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv. În 85 de meciuri, disputate în toate competițiile, românul a înscris de 15 ori și a oferit 21 de pase decisive, trecându-și în palmares campionatul și Cupa Scoției. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!