VIDEO EXCLUSIV Mihai Mironică și Radu Buzăianu l-au avut invitat pe Lucian Sânmărtean. „SuperFanii”, pe www.sport.ro și Facebook Sport.ro

superfanii Mihai Mironica radu buzaianu SuperFanii
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 21:05
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 13:36

Emisiunea „SuperFanii” a ajuns la a opta difuzare! 

Superbet a revenit cu o nouă emisiune pe pagina de Facebook Sport.ro și pe site-ul www.sport.ro. De pe 8 decembrie 2022, Mihai Mironică și Radu Buzăianu au debutat cu un program super funny, intitulat „SuperFanii”.

Dacă e joi, avem „SuperFanii”! Mihai Mironică și Radu Buzăianu vor fi LIVE pe www.sport.ro și Facebook Sport.ro

Joi, 26 ianuarie, Mihai Mironică și Radu Buzăianu vor discuta subiectele momentului din lumea sportului. Invitat va fi Lucian Sânmărtean, fostul jucător de FC Vaslui și FCSB!

În ediția trecută, cei doi moderatori permanenți ai emisiunii l-au avut invitat pe Răzvan Lucescu, antrenorul român care se află pe banca tehnică a celor de la PAOK Salonic din vara anului 2021.

Penultima ediție „SuperFanii”

Mihai Mironică și Radu Buzăianu au dezbătut în penultima ediție ultimele evenimente ale săptămânii respective: transferul lui Deian Sorescu la FCSB, CSA Steaua și dorința acesteia de nu vedea clubul patronat de Gigi Becali în Ghencea, „butoiul cu pulbere” din Craiova, după declarațiile lui Adrian Mititelu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!