Gigi Becali ChatGPT FCSB Fotbal intern

Ce știe inteligența artificială despre Gigi Becali! Incredibil cum l-a descris pe patronul FCSB: „E cunoscut pentru asta!”

Inteligența artificială se dezvoltă cu pași repezi, iar cercetătorii anunță pregrese majore în acest domeniu de la o zi la alta.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:29
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 16:36

Producătorul ChatGPT a dezvoltat un program bazat pe inteligenţa artificială (AI) şi capabil să redacteze texte cu răspunsuri la întrebări simple.

Redactorii SPORT.RO au fost curioși să afle ce știe robotul celor de la ChatGPT despre Gigi Becali, cel mai notoriu și mai controversat om din fotbalul românesc.

„A investit masiv în echipa sa!”

Gigi Becali este un afacerist și politician român, care este, de asemenea, cunoscut ca unul dintre cei mai importanți susținători ai fotbalului din România. El este proprietarul echipei FCSB (Fotbal Club Steaua București), care a câștigat multiple campionate naționale și Cupa României în timpul mandatului său.

Becali este cunoscut pentru personalitatea sa controversată și pentru afirmațiile sale provocatoare. El a avut o serie de conflicte cu autoritățile, cu alți proprietari de echipe de fotbal și cu jucătorii. El a fost, de asemenea, implicat în numeroase scandaluri financiare și judiciare.

Cu toate acestea, impactul său asupra fotbalului românesc este considerabil. El a investit masiv în echipa sa, FCSB, care a devenit una dintre cele mai puternice echipe din Romania, avand un numar impresionant de titluri castigate. De asemenea, el a contribuit la creșterea interesului pentru fotbalul din Romania prin investițiile și acțiunile sale.

În ciuda controversei, Gigi Becali a devenit una dintre cele mai cunoscute personalități din fotbalul românesc, iar impactul său asupra acestui sport a fost considerabil”, a răspuns robotul ChatGPT la întrebarea andresată de unul dintre jurnaliștii SPORT.RO.

ChatGPT este un robot conversaţional care a fost "antrenat" graţie unor cantităţi fenomenale de date publicate pe internet şi care poate "să prezică" urmarea probabilă a unui text. Dar, în absenţa capacităţii de raţionament, el produce un amestec uimitor de răspunsuri corecte şi de erori factuale sau de logică, mai mult sau mai puţin greu de detectat.

Software-ul a debutat la sfârşitul lunii noiembrie şi s-a transformat rapid într-o senzaţie virală, pe măsură ce directorii de tehnologie şi investitorii în capital de risc au comentat despre el pe Twitter, chiar comparând-ul cu debutul iPhone-ului  Apple, în 2007.

Tehnologia a atras, de asemenea, atenţia directorilor Google, care au declarat, într-o întâlnire recentă, că, deşi Google are capabilităţi similare de AI, reputaţia sa ar putea avea de suferit dacă se mişcă prea repede pe tehnologia de chat AI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!