EXCLUSIV | „E prea bărbat! Nu știu cum a renunțat CFR la el". Gigi Becali, impresionat de "Ministrul Apărării" 

Paulo Vinicius a debutat în tricoul lui FCSB, în victoria 2-1, cu Gaz Metan Mediaș, duminică seara, într-un meci din etapa a patra a Ligii 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 15:01
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 15:24

Fundașul brazilian care a semnat în această vară cu FCSB, din poziția de jucător liber de contract, după ce și-a încheiat contractul cu CFR Cluj, l-a impresionat pe Gigi Becali la primul său meci în tricoul FCSB.

„Da, m-a încântat aseară Vinicius. Dezinvolt, foarte calm, dă siguranță apărării. Eu nu știu cum a renunțat CFR la jucătorul ăsta. Eu am vrut să îl iau de când a plecat de la CFR, dar nu a vrut atunci. Eu tot timpul m-am interesat de el. Mai poate juca 2-3 ani. E prea bărbat, prea echilibrat mental”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Duckadam, recomandare pentru Gigi Becali

„Vinicius e un mare câștig pentru FCSB. Un jucător cu atâta experiență, el și cu Burcă, doi fundași care marcau și goluri. Eu cred că Vinicius ar trebui să joace și cu altcineva. Cred că ar trebui să se gândească la echipa lui Reghecampf, cum erau Bourceanu și Pintilli. Să joace A. Crețu și Ovidiu Popescu în fața apărării. Olaru cred că poate să aducă un aport mai mare în atac, dă goluri, a dat și la Mediaș. E hotărârea lui Becali, noi ne dăm cu părerea, dacă va lua în considerare bine, dacă nu, și mai bine”, a spus Helmut Duckadam, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Becali, convins că defensiva lui FCSB va arăta mult mai bine, odată cu revenirea lui Andrei Miron în primul „11”.

„Să jucăm cu doi mijlocași la închidere? Eu nu mai știu ce să fac cu ei. O să fie siguranță în apărare. O să vină Miron și eu cred că el și cu Vinicius vor da siguranță apărării. Nu mai fac transferuri și așa e lotul prea mare”, a fost răspunsul lui Becali pentru Duckadam.

Modifică setările cookies