Gigi Becali Andrei Miron Claudiu Keseru FCSB Paulo Vinicius Superliga

Gigi Becali anunță transferuri și încă o plecare de la FCSB: "Tu nu-l vezi?". Obiectivul în noul sezon

Gigi Becali e decis să nu investească mulți bani în noul sezon, însă a recunoscut că este nevoit să facă transferuri pentru anumite posturi deficitare.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Mai 2022, 23:55
Data actualizarii: Marti 17 Mai 2022, 23:48

Patronul de la FCSB a confirmat că Paulo Vinicius va părăsi echipa în această vară și a anunțat că există șanse ca și Andrei Miron să plece, având în vedere că înțelegerea sa expiră în iarnă, iar ultimele prestații nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Gigi Becali anunță transferuri și încă o plecare de la FCSB

În aceste condiții, FCSB va căuta să transfere doi fundași centrali în perioada de mercato din vară. Mai mult, Becali spune că și-ar dori și un atacant central, însă prioritari sunt stoperii.

"O să plece Vinicius. Poate pleacă și Miron... tu nu-l vezi? Îți dai seama ce fundașii avem? Cum să degajeze portarul și să iei gol? Doi fundași centrali îmi trebuie. Dacă trebuie fundași centrali, trebuie să luăm.

Eu nu mai cheltui bani. Fundași centrali trebuie să luăm. Dacă Cristea dă cu capul în fața lui și Miron se uită cum trece pe lângă el... și mai trebuie și un atacant, 100% trebuie să luăm. Atacant poate mai vine Ianis Stoica, Tănase, Coman pot juca acolo", a spus Gigi Becali, la Digisport.

FCSB va juca în Conference League, iar Gigi Becali anunță că obiectivul pentru sezonul următor este calificarea în grupe. Anul trecut, bucureștenii au fost eliminați încă din primul tur preliminar jucat de Șahtior Karagandy.

"E mai bine că n-am luat. Domnul știe, înseamnă că are ceva mai bun pentru mine. Poate cad ei cu polonezii și noi jucăm în Conference League. Măcar să intrăm acolo, că luăm 6-7 milioane. Dacă luăm, bugetul e făcut, n-am nicio treabă", a mai spus Becali.

Haruț și Nedelcu, variante pentru FCSB

Mihai Stoica a anunțat că primii trei jucători care pleacă sunt Paulo Vinicius, Claudiu Keșeru și Andrei Burlacu. Toți trei se află la final de contract și nu li se va propune prelungirea înțelegerilor.

În schimb, la echipă vor reveni cinci jucători împrumutați în prezent la alte echipe: Dragoș Nedelcu (Farul), Denis Haruț (FC Botoșani), Alexandru Pantea (FC Hermannstadt), Gabriel Simion (Aris Limassol) și Cristian Dumitru (FC Argeș).

"Nu prea cred că vor fi achiziții. Nu considerăm că avem nevoie. La momentul ăsta, termină contractele Vinicius, Keșeru, Burlacu. Pleacă, da. Vin Nedelcu și Haruț, se reîntorc amândoi și vor concura cu Cristea și Miron, care are contract doar până în iarnă (n.r - Andrei Miron), iar din iarnă termină contractul cu noi. O să vedem, știu că și el voia să plece în străinătate. Acum nu i se propune. El va intra în ultimele șase luni.

Avem patru fundași centrali cu Nedelcu și Haruț. O să-l vedem și la Craiova. Pantea vine și dublează poziția de fundaș stânga și dreaptă, mi-aș dori din toată inima să joace și să prindă minute.

Mai e Simion, care se întoarce. Ar mai fi Cristi Dumitru, o să vedem ce vom face cu el. Cam ăștia sunt, v-am spus cine pleacă și cred că suntem destul de bine", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!