FCSB Gaz Metan Medias Liga 1

FCSB - Gaz Metan Mediaș | Tavi Popescu îi aduce cele trei puncte lui Todoran! FCSB urcă pe locul patru 

FCSB s-a impus pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 21:43
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 00:04

FCSB 2-1 Gaz Metan Mediaș 

După două remize consecutive, roș-albaștrii au reușit să obțină încă o victorie în Liga 1 și au urcat pe locul patru în clasament, cu 8 puncte obținute, la patru distanță de liderul CFR Cluj. Octavian Popescu a fost rezervă și a intrat în locul lui Coman, însă a reușit să înscrie golul victoriei. 

  • FCSB - Gaz Metan Mediaș, LIVE TEXT de la 22:00 | Dinu Todoran are nevoie de o victorie pentru a se apropia de CFR

De cealaltă parte, echipa lui Teja ajunge la al treilea meci fără victorie și se află pe locul 11 în clasament. 

FINAL! 

Min. 89: OCAZIE FCSB! Ianis Stoica scapă singur cu portarul, își driblează un adversar și șutează de la marginea careului mic, dar trimite pe lângă poartă. 

Min. 79: GOOOOL FCSB! Octavian Popescu ia o acțiune pe cont propriu la marginea careului, ajunge până în zona semicercului de la 16 metri și sutează, balonul sare din gazon și îl păcălește pe Vâlceanu! 

Min. 75: OCAZIE FCSB! Balonul ajunge la Vinicius în careu, dar brazilianul trimite puțin pe lângă poartă. 

Min. 72: Încă o schimbare la FCSB. Octavian Popescu intră în locul lui Florinel Coman. 

Min. 62: OCAZIE GAZ METAN! Deaconu centrează la bara a doua pentru Matricardi, dar Valentin Crețu agață balonul și respinge. 

Min. 46: Trei schimbări la FCSB. Valentin Crețu, Ianis Stoica și Darius Olaru au intrat în locul lui Haruț, Mamut și Moruțan.

PAUZĂ

Min. 39: OCAZIE GAZ METAN! Iancu șutează puternic de la distanță, dar Vlad intervine spectaculos și respinge. 

Min. 36: OCAZIE FCSB! Tănase șutează din lovitură liberă, dar zguduie transversala!

Min. 30: OCAZIE FCSB! Vinicius se înalță după o centrare și reia cu capul, dar trimite peste poartă. 

Min. 25: GOOOL GAZ METAN! Matricardi egalează cu capul după o centrare din corner!

Min. 19: OCAZIE FCSB! Cordea primește la marginea careului, se întoarce și șutează puternic, dar balonul trece puțin peste poartă. 

Min. 12: GOOOL FCSB! Tănase reușește să înscrie cu un șut sigur, în dreapta portarului!

Min. 10: Cordea scapă singur cu portarul, iar Vâlceanu îl faultează și arbitrul arată punctul cu var. 

Min. 6: OCAZIE FCSB! Ovidiu Popescu centreaza ideal în fața porții, Mamut reia cu capul, dar portarul e atent și respinge.

Min. 1: A început meciul!


Dinu Todoran a făcut schimbări majore în echipa de start a roș-albaștrilor. Astfel, Vinicius și Ivan Mamut vor debuta la FCSB. De asemenea, căpitanul Tănase va face pereche la mijloc cu Ovidiu Popescu și Olimpiu Moruțan. 

Surpriza vine în atac, acolo unde Octavian Popescu a fost scos din echipă. Cordea, Mamut și Coman sunt jucătorii din atacul roș-albaștrilor. 

Echipele de start:


FCSB primește vizita lui Gaz Metan pe Arena Națională în etapa a patra a Ligii 1. Elevii lui Dinu Todoran au unstart instabil de campionat, cu  două egaluri, la Botoșani, 1-1, și UTA  Arad, 1-1, și o victorie categorică împotriva Universității Craiova, 4-1. 

Medieșenii au început sezonul bine, cu un succes cu CS Mioveni, 1-0. În a doua etapă au cedat în fața Farului condus de Gică Hagi, 0-2, iar în ultima partidă, cu FC Argeș, au pierdut cele 3 puncte în minutele de prelungire, când Diogo Viana a făcut 2-2 cu 1 minut înainte de fluierul final. 

Astfel, Mihai Teja va încerca duminică să își încurce fosta echipă, pe care a pregătit-o în sezonul 2018-2019, când a terminat campionatul pe locul 2, bifând 9 victorii, 5 remize și o înfângere. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies