Liga 1

Veste mare pentru Todoran! Un fotbalist important este gata să revină în teren

FCSB va avea parte de un ajutor în defensivă.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 06 August 2021, 10:31
Data actualizarii: Vineri 06 August 2021, 10:34

Andrei Miron (27 de ani) a revenit după o accidentare din cauza căreia nu a evoluat în acest start de sezon. Astfel, Dinu Todoran îi va putea folosi, de acum, în centrul defensiovei, pe Vinicius, Cristea, Miron, Crețu și Vucur.

Miron a fost titular în sezonul precedent, însă a fost de multe ori în intrigi cu Becali, nefiind unul dintre preferații lui Becali. Fundașul adus de la FC Botoșani și crescut de Oțelul Galați s-a recuperat și se antrenează, de câteva zile, în regim normal. Becali nu a fost mulțumit, până acum, de Cristea și Vucur, astfel că revenirea lui Miron este de bun augur.

  • Veste mare pentru Todoran! Un fotbalist important este gata să revină în teren

FCSB l-a transferat pe Andrei Burlacu pentru că este în corul bisericii

Patronul FCSB a dezvăluit că l-a transferat pe Andrei Burlacu, un jucător fără calități deosebite, deoarece „este foarte cuminte și cântă în corul bisericii”.

Gigi Becali l-a cedat în această vară pe Vînă la Universitatea Craiova iar în schibul său i-a adus la FCSB pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Primul dintre cei doi nu s-a remarcat pe parcursul carierei cu evoluții de invidiat, însă are o calitate care l-a determinat pe Becali să-l ia la echipă: merge la biserică.

„De Burlacu îmi place pentru că este un băiat foarte cuminte. Merge și la biserică, cântă în corul bisericii, am auzit numai lucruri bune despre el. Lui îi fac contract doar pe un an, apoi prelungim cu încă unul, iar dacă-și face treaba atunci îi fac pe încă trei ani. Nu mă mai păcălesc cu niciun jucător să-i fac contract direct pe cinci ani”, a declarat Becali în exclusivitate pentru fanatik.ro.

Valeriu Iftime, îngrijorat de situația de la FCSB

În ultimii ani, echipa a suferit un declin uriaș, echipa fiind la al patrulea sezon consecutiv fără calificare în grupele unei competiții europene. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este îngrijorat de situația echipei ce a dominat competiția internă între 2012 și 2015. El e vorbit pentru Gsp.ro despre situația echipei.

"La birou. Dacă nu-mi plăcea cartea, nu aveam birou, ci tractor. Ha, ha, ha! Da, da... Și eu sunt surprins cum batem și nu mă implic. Doamne-ferește, departe de gândul meu! Dar am văzut ce spune presa și devine un caz periculos ce se întâmplă la FCSB.

E un comportament periculos. Cred că nu o să iasă nimic bine acolo, pentru că domnul Becali face totul dintr-o ambiție. Presa o să-l bușească prin toate colțurile și nu o să iasă nimic bun. Păcat dacă nu cedează!"

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies