EXCLUSIV | „Nu mai vreau să am de-a face cu el!” Gigi Becali, supărat pe Șumudică. Ce l-a deranjat pe patronul FCSB

Gigi Becali s-a supărat pe prietenul Marius Șumudică!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 12:12
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 12:41

Patronul FCSB a fost deranjat de gluma pe care antrenorul campioanei CFR Cluj a făcut-o la adresa echipei pe care o patronează, motiv pentru care a luat decizia de a nu mai vorbi despre adversarele din Liga 1.

„Nu vreau să mai fac caterincă cu Șumudică la televizor. Nu mai vreau să am de-a face cu el. El putea să îl ironizeze cu MM, să zică ce vrea, dar când a zis de FCSB m-a atacat pe mine. El trebuie să se laude cu ce face el, el trebuie să țină minte de prieteni care l-au ajutat la greu. 

  • EXCLUSIV | „Nu mai vreau să am de-a face cu el!” Gigi Becali, supărat pe Șumudică. Ce l-a deranjat pe patronul FCSB

Cel mai bine face Neluțu Varga. Nu vorbește despre alții. Ce mă interesează pe mine să fac polemici? Tănase a răspuns foarte frumos „ironii ieftine și o să vedem pe teren”. Singurul meu țel e ca atunci când văd clasamentul să văd FCSB sus, până atunci are dreptul să vorbească Șumudică”, a spus Gigi Becali, la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

FCSB și CFR Cluj se întâlnescu în Liga 1 în etapa a șaptea. Meciul este programat pe 28 august 2021 și se va disputa la Cluj. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies