Liga 1

FOTO | Vinicius și Mamut au debutat pentru FCSB, în duelul cu Gaz Metan Mediaș

Doi fotbaliști au debutat pentru FCSB în duelul cu Gaz Metan Mediaș.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 23:03
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 23:21

Gigi Becali și Dinu Todoran au decis să îi trimită în teren, la meciul cu Gaz Metan Mediaș. pe Ivan Mamut și Paulo Vinicius, doi fotbaliști transferați în această vară. Cei doi au evoluat, în sezonul trecut, pentru rivalele din campionat, Universitatea Craiova, respectiv CFR.

Ivan Mamut a venit de la Universitatea Craiova împreună cu Andrei Burlacu, care este rezervă, la schimb cu Ionuț Vână. De cealaltă parte, Paulo Vinicius era unul dintre cei mai apreciați jucători străni din România de Gigi Becali. Astfel că, odată ce a devenit liber de contract, Becali l-a ofertat și l-a transferat la echipă.

  • FOTO | Furați de la rivalele CFR și Craiova, Vinicius și Mamut au debutat pentru FCSB

Jucătorii au fost băgați în ședintă de suporteri

FCSB nu trece printr-o perioadă bună, echipa fiind eliminată din Conference League de anonimii de la Shakhter Karagandy. Mai mult, FCSB a scos doar 1 punct în meciurile cu FC Botoșani și UTA.

Peluza Nord ar fi trebuit să aibe o întâlnire cu staff-ul echipei, însă s-au decis să discute cu tot lotul. Aceștia vor rămâne lângă echipă, chiar dacă nu sunt mulțumiți de atitudinea lui Gigi Becali. Pentru a fi siguri că îi pot motiva pe jucători, ultrașii i-au adus la bază și pe Rică Neaga și Claudiu Răducanu, foști fotbaliști emblematici pentru istoria clubului.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a vorbit despre inițiativa galeriei, spunând că echipa are nevoie de un impuls pentru a-și reveni.

„Trebuia luată atitudine față de jucători și să le explicăm ce înseamnă să îmbrace tricoul Stelei. Sperăm să înțeleagă mesajul, pentru că nu ni se pare corect să venim pe stadion, să încurajăm și să nu vedem fotbal. Atitudine de fotbalist, asta înseamnă”, a declarat Mustață.

Modifică setările cookies