Liga 1

Prima reacție oficială a lui Edi Iordănescu după ce s-a spus că ar putea ajunge antrenor la FCSB 

După rezultatele nesafisfăcătoare de FCSB în debutul sezonului de campionat, Gigi Becali ia în calcul schimbarea antrenorului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 August 2021, 10:48
Data actualizarii: Marti 17 August 2021, 11:07

Finanțatorul de la FCSB este hotărât să-l schimbe pe Dinu Todoran, iar posibilele variante speculate până acum ar fi Mirel Rădoi, din toamnă sau Edi Iordănescu.

Potrivit declarațiilor oferit de Gigi Becali pentru fanatik.ro, acesta ar fi ajuns la un acord cu Edi Iordănescu, urmând ca înțelegerea să se finalizeze în următoarele zile. 

Subiectul a fost analizat în presă, apărând diferite reacții în acest sens. Într-o postare publicată de contul de Facebook, Edi Iordănescu a ținut să precizeze că nu a făcut vreo declarație oficială până acum, aceasta fiind singura reacție. 

 

Ce a declarat Gigi Becali despre venirea lui Edi Iordănescu la FCSB
 

Antrenorul care i-a adus ultimul titlu lui CFR urmează să semneze cu FCSB marți, potrivit spunelor lui Becali.

"Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag. Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură", a susținut Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies