Anghel Iordanescu, reactie dupa infrangerile suferite de Mirel Radoi: "Ne batem joc de antrenorii romani!"

Anghel Iordanescu, reactie dupa infrangerile suferite de Mirel Radoi: "Ne batem joc de antrenorii romani!"

Romania a pierdut ambele meciuri de pregatire din aceasta vara: 1-2 cu Georgia si 0-1 cu Anglia.

Anghel Iordanescu a propus un alt selectioner pe viitor si anume Gica Hagi. Fostul selectioner al Generatiei de Aur nu isi explica de ce sunt atat de multi antrenori romani de valoare liberi de contract.

"Noi visam frumos. Trebuie sa intelegem odata pentru totdeauna ca, daca facem negustorie cu jucatori, avem nevoie de performanta, avem nevoie sa ne calificam cu nationala, sa facem performanta la nivel de club, avem nevoie sa nu ne mai batem joc de antrenorii romani.

Uitati-va ca unii stau pe margine si nu au echipa. Ma refer la Hagi, dar o sa imi spuneti ca nu vrea el. Poate ca nu vrea el, dar numai el s-a batut. Nu cred ca e normal ca Dan Petrescu sa stea fara echipa si niciun club din Romania sa nu-l caute, nu e normal sa-l ai pe Olaroiu prin tara si sa nu alergi dupa el.

Nu-si permit? Pai sunt oameni realizati. Daca il aduci pe Hagi la nationala, va spun eu ca nu o sa fie pretentios deloc, pentru ca nu viseaza decat la tricoul nationalei.

Ma refer la faptul ca FCSB termina pe locul 2 si da afara antrenorul, Craiova termina pe 3, castiga Cupa si cauta antrenor, CFR Cluj ia campionatul si Supecupa si nu ajunge la o intelegere cu fostul antrenor, nici macar nefiind vorba de bani. Toate astea cantaresc enorm vis-a-vis de imaginea fotbalului nostru", a declarat Anghel Iordanescu, la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies