Maria Iordănescu se mărită și l-a rugat pe Gigi Becali să îi fie naș! Ce condiție a pus patronul FCSB-ului 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 08:46
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 08:47

Fata lui Anghel Iordănesu se căsătorește și l-a ales drept naș de cununie pe Gigi Becali. 

Maria Iordănescu (25 ani) a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni, iar pentru nuntă a apelat la Gigi Becali pentru a-i cununa pe ea și pe iubitul ei. Răspunsul lui Gigi Becali nu a întârziat să apară, după cum a dezvăluit chiar el, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”. 

Finanțatorul FCSB-ului a acceptat propunerea fetei lui Iordănescu, însă a recunoscut că i-a pus fetei o condiție pentru a o cununa. Cunoscut pentru petrecerile de pomină la care obișnuia să participe, acolo unde dansa și întreținea atmosfera, Gigi Becali și-a schimbat gusturile recent și a dezvăluit că nu se mai bucură de astfel de evenimente. 

  • Maria Iordănescu se mărită și l-a rugat pe Gigi Becali să îi fie naș! Ce condiție a pus patronul FCSB-ului

„Rapid are un imn extraordinar, e frumos. Acum nu mai, mie nu îmi mai place nici muzica populară. Eu nu mai ascult decât muzică bizantină, atât. Nici nu o mai suport, de exemplu, și la publicitate, opresc sonorul. 

Nu mai suport muzica deloc, sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg. De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis: 'măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin'. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

„Când au venit lăutarii, am plecat!” 
 

Patronul a dezvăluit că a părăsit chiar și petrecerea de la botezul nepoatei sale, fetița Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. 

„Mi-am botezat nepoata, fata mea, am stat la masă, când au venit lăutarii, am plecat. Nu e că nu vreau, nu pot. Se întâmplă în sufletul și în trupul omului ceva că nu pot să suport. Nu o suport muzica, deloc”, a concluzionat patronul.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!