EXCLUSIV | Florin Prunea ii face praf pe suporterii lui Dinamo! "Tot respectul, dar nu pot sa decida ei! L-au adus pe baiatul ala, de abia se misca"

Fost conducator in Stefan cel Mare, Florin Prunea nu ii menajeaza pe fanii din programul DDB.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Aprilie 2021, 13:14
Data actualizarii: Joi 15 Aprilie 2021, 13:18

Plecat in urma mai multor conflicte avute cu ultrasii dar si cu fostul patron, Florin Prunea, nu uita si nu iarta. Acesta e de parere ca suporterii nu au experienta necesara de a conduce un club si trebuie adus un om care sa-si asume toata munca si sa fie intelept in decizii.

"Trebuie sa stranga randurile, il cunosc pe Grigore, si-a dat seama de greseala pe care a facut-o. Sper sa nu se mai repete greseala, fiindca nu mai e mult din campionat. E o mare problema ca ultrasii decid. Repet, jos palaria pentru ce fac ei, e exceptional ca sunt 15.000 de cotizant, dar nu e corect sa decida ei. Chiar nu au gasit pe cineva care sa vina sa conduca? Clubul duce lipsa de un om care sa aiba experienta si sa decida. Mie nu mi s-a propus. Eu zic ca sunt multi care vor sa vina la Dinamo.

  • EXCLUSIV | Florin Prunea ii face praf pe suporterii lui Dinamo! Tot respectul, nu pot sa decida ei! L-au adus pe baiatul ala, de abia se misca

Sa incerce macar. Ce prostii a facut Mario Nicolae, nu stiu daca a facut cineva in istoria clubului. L-au adus pe Akpala, care de abia se misca, cu tot respectul. E bine ca l-au adus pe Dusan, dar o sa fie o situatie dificila. Il cunosc, e bine ca a venit. Pentru Dinamo e bine sa prinda si un loc de baraj. Neagoe e unul dintre putinii antrenori care reuseste sa stea mai mult pe la cluburi. El o scotea la capat si la Dinamo.

Niciodata nu a avut sezon fara sa nu-si atinga obiectivul. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca e una sa termini pe 6-7 si alta e sa termini pe 13-14. Diferenta de bani de la televiziune este foarte mare, de sute de mii de euro. Jucatorii trebuie sa inteleaga si sa se responsabilizeze", a spus Florin Prunea la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies