Florin Prunea sare in apararea lui Sovre! "A fost un gest nobil!" Ce spune despre situatia de la Dinamo si arbitrajul lui Barsan

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2021, 12:28
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2021, 13:38

Fostul portar a vorbit despre situatia lui Sovre, dar si a lui Dinamo.

Fostul international a avut doar cuvinte de lauda pentru Octavian Sovre si a spus ca apreciaza gestul pe care l-a facut, in ciuda faptului ca a fost criticat de multa lume. Prunea a vorbit si de situatia de la Dinamo, unde crede ca obtinerea licentei nu a fost cel mai mare "hop". Principala problema a echipei este cea sportiva, conform spuselor fostului presedinte. 

"Licenta nu mai e o sperietoare decat pentru cei care nu-si fac temele. Problema ramane partea sportiva, acolo trebuie sa umble Dinamo. Acum sunt putine meciuri, daca doamne fereste pierzi unu sau doua meciuri, ajungi acolo jos si e foarte greu sa iesi. Nu e in regula daca l-au amenintat, dar si maniera lui de arbitraj a fost una incredibila. Cred ca s-a exagerat foarte mult pe subiectul Sovre. Il cunosc foarte bine, eu ca jucator mi-as fi dorit sa fiu arbitrat de el.

  • Florin Prunea sare in apararea lui Sovre! A fost un gest nobil! Ce spune despre situatia de la Dinamo si arbitrajul lui Barsan

E vorba de un gest nobil, daca familia fotbalului nu se ajuta, atunci cine sa se mai ajute? Eu cred ca UEFA nu va lua nicio decizie. Banuiesc ca i-a spus observatorului de ce a facut acel gest si merita apreciat. Bravo lui, merita tot respectul", a spus Florin Prunea la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!