EXCLUSIV | Florin Prunea, nemilos cu Board-ul DDB! "Sunt mulți care își pun semne de întrebare"

Relația dintre Florin Prunea și suporterii dinamoviști s-a deteriorat în ultimii ani.

Fostul conducător din Ștefan cel Mare nu înțelege cum echipa și-a lăsat unul dintre fundașii centrali de baza la Olimpiada, iar vina o atribuie oameniilor din Board-ul DDB, cu care are un război mai vechi, încă de pe vremea când era oficial al clubului.

"Va dau eu nume ale oameniilor care fac ce fac. Alexandru Anghel e unul dintre ei. Am văzut deja că sunt mulți care își pun semne de întrebare cu privire la DDB. E posibil să nu ai fundaș central și tu îl lași pe Ricardo Grigore să plece la Olimpiada? Nu e posibil așa ceva! Puneți-va și în locul antrenorului.

Echipa e nepregătită? Va dați seama că e. Copiii ăștia au nevoie de niște exemple pentru a crește. Pe cine să ai exemple acum? E clar că numirea lui Bonetti e făcută de suporteri, cei din Board, adică. Dinamo trăiește datorită suporterilor din țară, care mă sună, cumpără bilete. M-a oprit un om de 65 de ani pe stradă și mi-a zis: 'Domnnule Prunea, am pensie mică, dar o dau pe toată, doar să scăpăm de probleme' ", a spus Florin Prunea la Ora Exacta in Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primul oraş din România unde se va introduce buletinul electronic. Documentul va oferi acces la multe servicii online
BRAT
Modifică setările cookies