EXCLUSIV | Florin Prunea, nemilos cu Board-ul DDB! "Sunt mulți care își pun semne de întrebare"

Alecu Mihai
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 12:53
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 13:25

Relația dintre Florin Prunea și suporterii dinamoviști s-a deteriorat în ultimii ani.

Fostul conducător din Ștefan cel Mare nu înțelege cum echipa și-a lăsat unul dintre fundașii centrali de baza la Olimpiada, iar vina o atribuie oameniilor din Board-ul DDB, cu care are un război mai vechi, încă de pe vremea când era oficial al clubului.

"Va dau eu nume ale oameniilor care fac ce fac. Alexandru Anghel e unul dintre ei. Am văzut deja că sunt mulți care își pun semne de întrebare cu privire la DDB. E posibil să nu ai fundaș central și tu îl lași pe Ricardo Grigore să plece la Olimpiada? Nu e posibil așa ceva! Puneți-va și în locul antrenorului.

Echipa e nepregătită? Va dați seama că e. Copiii ăștia au nevoie de niște exemple pentru a crește. Pe cine să ai exemple acum? E clar că numirea lui Bonetti e făcută de suporteri, cei din Board, adică. Dinamo trăiește datorită suporterilor din țară, care mă sună, cumpără bilete. M-a oprit un om de 65 de ani pe stradă și mi-a zis: 'Domnnule Prunea, am pensie mică, dar o dau pe toată, doar să scăpăm de probleme' ", a spus Florin Prunea la Ora Exacta in Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!