EXCLUSIV | "Nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid cum a fost el la Steaua!" Becali, reactie de ultima ora dupa criticile primite! Ce a spus

Gigi Becali a anuntat ca Marius Sumudica va fi noul antrenor al FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 11:26
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 11:34

Anuntul a venit ca un soc in lumea fotbalului romanesc, iar reactiile si criticile din partea suporterilor nu au incetat sa apara. Intrebat care este situatia si motivul pentru care l-a ales pe Sumudica pentru banca tehnica, patronul a raspuns sincer.

"Am negociat cu el si daca va da buletinul, sa fac contractul si sa semneze azi. Am venit de la Biserica acum, nu stiu nimic. 

Rezultatele lui m-au determinat sa il aleg. A demonstrat, daca a demonstrat, am zis sa il iau. Nu am stiut ca e asa bun ca antrenor. Mie imi placea ca om, eram prieten cu el", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Moderatoarea Ioana Cosma l-a intrebat pe finantator cum s-a legat relatia de prietenie cu Sumudica, acesta a explicat: "S-a mutat acolo, e vecin cu mine de multi ani. Sta la 200 de metri de mine, mi-a placut de el ca om. Cand a jucat cu Dinamo pe bune, trebuia ca Dinamo sa nu ia nu stiu ce, a fost o chestiune in care a fost el corect. Nu trebuia sa o bata Dinamo pe Astra sau ceva. El este om de calitate".

 

"Nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid!" 

 

In ceea ce priveste posibilul 'razboi' declansat odata cu numirea lui Sumudica, sustinator infocat al Rapidului, Becali a explicat cu exemple diferite situatii in care si alti antrenori au mers la echipe rivale si au facut performanta.  

"Ganditi-va ca Lucescu a fost dinamovist si s-a dus la Rapid si a castigat cu ei. Mai mult, de la Sahtior s-a dus si a castigat cu Dinamo Kiev. 

Iordanescu a fost antrenor la Rapid? Mai mare vedeta si legenda ca Iordanescu la Steaua, nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid.", a spus patronul FCSB. 

Mai mult, in incercarea de obtine 'pace', patronul a glumit si a spus ca nu se va implica la echipa lui Sumudica:  "Ca sa va arat ca vreau pace si sa termin odata asta, nu ii spun niciun cuvant lui Sumudica, el sa faca si schimbarile si echipa, nu ma bag deloc". 

CITESTE SI
Modifică setările cookies