EXCLUSIV | "Nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid cum a fost el la Steaua!" Becali, reactie de ultima ora dupa criticile primite! Ce a spus

Gigi Becali a anuntat ca Marius Sumudica va fi noul antrenor al FCSB-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Mai 2021, 11:26
Data actualizarii: Joi 20 Mai 2021, 11:34

Anuntul a venit ca un soc in lumea fotbalului romanesc, iar reactiile si criticile din partea suporterilor nu au incetat sa apara. Intrebat care este situatia si motivul pentru care l-a ales pe Sumudica pentru banca tehnica, patronul a raspuns sincer.

"Am negociat cu el si daca va da buletinul, sa fac contractul si sa semneze azi. Am venit de la Biserica acum, nu stiu nimic. 

Rezultatele lui m-au determinat sa il aleg. A demonstrat, daca a demonstrat, am zis sa il iau. Nu am stiut ca e asa bun ca antrenor. Mie imi placea ca om, eram prieten cu el", a spus Gigi Becali la PRO X. 

Moderatoarea Ioana Cosma l-a intrebat pe finantator cum s-a legat relatia de prietenie cu Sumudica, acesta a explicat: "S-a mutat acolo, e vecin cu mine de multi ani. Sta la 200 de metri de mine, mi-a placut de el ca om. Cand a jucat cu Dinamo pe bune, trebuia ca Dinamo sa nu ia nu stiu ce, a fost o chestiune in care a fost el corect. Nu trebuia sa o bata Dinamo pe Astra sau ceva. El este om de calitate".

 

"Nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid!" 

 

In ceea ce priveste posibilul 'razboi' declansat odata cu numirea lui Sumudica, sustinator infocat al Rapidului, Becali a explicat cu exemple diferite situatii in care si alti antrenori au mers la echipe rivale si au facut performanta.  

"Ganditi-va ca Lucescu a fost dinamovist si s-a dus la Rapid si a castigat cu ei. Mai mult, de la Sahtior s-a dus si a castigat cu Dinamo Kiev. 

Iordanescu a fost antrenor la Rapid? Mai mare vedeta si legenda ca Iordanescu la Steaua, nu este Sumudica nici 10% legenda pentru Rapid.", a spus patronul FCSB. 

Mai mult, in incercarea de obtine 'pace', patronul a glumit si a spus ca nu se va implica la echipa lui Sumudica:  "Ca sa va arat ca vreau pace si sa termin odata asta, nu ii spun niciun cuvant lui Sumudica, el sa faca si schimbarile si echipa, nu ma bag deloc". 

Modifică setările cookies