EXCLUSIV | Lazar sau Pigliacelli? Mihai Rotaru a vorbit despre concurența din poarta Universității Craiova

Finanțatorul clubului din Bănie a răspuns la dilema pe care o au fanii olteni. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 12:32
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 12:59

Universitatea Craiova are un început slab de sezon. Oltenii au fost eliminați din turul 2 al Conference League de către KF Laci, pierdut două partide din trei, în Liga 1, 1-4 cu FCSB și 1-2 cu FC Botoșani. 

Marianos Ouzounidis a mizat pe Mirko Pigliacelli în poarta în primele trei meciuri, însă Laurențiu Reghecampf l-a preferat pe David Lazăr în primele sale două partide pe banca echipei din Bănie.

Mihai Rotaru este de părere că Universitatea Craiova beneficiază de cei mai buni portari din țară. De altfel, finanțatorul oltenilor susține că decizia finală le aparține membrilor din staff-ul tehnic. 

„Cine mai are doi portari de talia lui Lazar și Pigliacelli?”

Pigliacelli nu e rezervă. A fost un meci rezervă. Noi avem doi portari valoroși, unul este Lazar, care este al doilea portar la echipa națională, dupa Niță, care a avut două sezoane excepționale și pe Pigliacelli, care este un portar extraordinar și care a apărat 100% din meciuri în ultimii doi ani.

 Avem doi portari valoroși, care este mai bun va apăra. Este decizia antrenorului principal, care se consultă cu antrenorul de portari. Avem doi portari valoroși. Cine mai are doi portari de talia lui Lazar și Pigliacelli?”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exact în Sport, la PRO X. 

„Lui Pigliacelli nu îi convine statutul de rezervă și va crea polemici”

Ionuț Badea, care l-a avut sub comandă pe David Lazar când a fost antrenor la Astra, este de părere că portarul român are prima șansă de a deveni goalkeeperul numărul 1 al oltenilor. 

„După părerea mea, a câșigat lupta Lazar. Cu toate că Pigliacelli este un portar foarte bun de linia porții, un portar de reflex, un tip charismatic care produce marketing clubului, cu un joc de picior foarte bun. Va fi foarte atent de observat comportamentul lui. Nu îi convine statutul de rezervă și va crea polemici. Cred că Lazar este cu un picior în față de acum”, a precizat Ionuț Badea la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies