andrei ciobanu Laurentiu Reghecampf Mihai Rotaru Superliga Laurențiu Reghecampf, noul antrenor al Universității Craiova

"Lunetist" pentru Reghecampf? Mihai Rotaru: "E un jucător foarte interesant"

Universitatea Craiova l-a transferat pe Alex Cicâldău la Galatasaray, însă ar putea să-l înlocuiască tot cu un fotbalist crescut de Gică Hagi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 18:00
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 18:08

Universitatea Craiova a început modest acest sezon, iar patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a luat repede o decizie importantă pentru a schimba fața echipei. 

S-a despărțit de Marinos Ouzounidis după eșecul din Albania, 0-1 cu Laci, și a găsit repede un înloucuitor, pe Laurențiu Reghecampf, cel cu care fusese în discuții și în luna februarie. 

Opinia lui Rotaru despre Andrei Ciobanu 

Dacă primul "task" a fost rezolvat, conducerea Craiovei încearcă acum să găsească și un înlocuitor pentru fotbalistulcare aducea varietate în jocul Craiovei, Alex Cicâldău, vândut pentru 6,5 milioane de euro la Galatasaray. 

Primul pe listă se pare că e Andrei Ciobanu, fotbalistul Farului, mijlocaș aflat la Jocurile Olimpice, alături de naționala lui Mirel Rădoi. 

După ce ieri președintele Sorin Cârțu a lăsat să se înțeleagă, la Ora Exactă în Sport, la Pro X, că fotbalistul școlit la Academia din Ovidiu a devenit o variantă interesantă pentru Craiova, patronul Mihai Rotaru a întărit azi spusele oficialului de pe Ion Obleemenco. 

"Ciobanu este un jucător foarte interesant, rămâne de văzut dacă este o variantă sau nu", a declarat Mihai Rotaru, luni după-amiază, la Digi Sport. 

Andrei Ciobanu a impresionat în ultimii ani și prin precizia șutului său, ultima sa "capodoperă" fiind realizată în prima fază a Europeanului de tineret din acest an, la Budapesta, 1-1 cu Țările de Jos. 

Ciobanu mai are contract cu Farul până în iunie 2023 și cotat la 1,5 milioane de euro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!