Laurentiu Reghecampf FCSB Gigi Becali Universitatea Craiova Superliga „Reghe e cea mai bună alegere pentru ei!” Becali laudă mutarea făcută de Rotaru, dar îl avertizează pe antrenor

„Reghe e cea mai bună alegere pentru ei!” Becali laudă mutarea făcută de Rotaru, dar îl avertizează pe antrenor

Laurențiu Reghecampf a preluat oficial banca tehnică a Universității Craiova. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 09:58
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 10:00

Antrenorul a fost numit la doar câteva zile după demiterea lui Marinos Ouzounidis, iar patronul Mihai Rotaru a declarat că Reghecampf a fost prima sa opțiune pentru banca echipei, chiar și în iarnă, când au apărut primele zvonuri ale negocierilor. 

Înainte să fie anunțat la Universitatea Craiova, numele lui Reghecampf a fost asociat cu o posibilă revenire la FCSB, însă Gigi Becali a exclus această posibilitate, cel puțin în sezonul actual. 

Finanțatorul de la FCSB a vorbit însă despre numirea lui Reghecampf pe banca tehincă a oltenilor, pe care o vede drept o mutare foarte bună pentru club. Cu toate astea, Becali a declarat că mutarea nu ar fi cea mai bună alegere a antrenorului, argumentând că echipa nu ar fi atât de competitivă.

„Pentru Universitatea Craiova, Reghe este cea mai bună alegere. A demonstrat, n-ai ce să zici? Când vorbești de Olăroiu, Reghecampf, Șumudică, vorbești de antrenori care au demonstrat. 

În schimb, nu știu pentru Reghe cât de bună este alegerea. Ca să câștigi titlul îți trebuie echipă și nu știu cât de buni sunt cei de la Craiova. O să vedem, dar pentru Rotaru e cea mai bună alegere. 

N-ați văzut și cu Adi Mutu? Mie îmi place, Mutu e antrenor. Dar nu știu cât de sus va putea ajunge cu echipa aia. Au bătut pe Dinamo, a reușit să îi închege, dar e subțire FCU Craiova.

O să le fie foarte greu cu echipa lui Rotaru, sunt mai buni, au valoare mai mare. Eu cred că Mutu scoate maximum din echipa aia, dar când vin meciurile cu CFR Cluj, cu noi, cu Craiova, e mai complicat”, a spus Gigi Becali pentru Fanatik

„Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă de la FCSB?”
 

La conferința de presă de prezentare, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă a luat legătura cu Gigi Becali după ce a decis să semneze cu Universitatea Craiova, dar și dacă a primit vreo ofertă de la FCSB în această perioadă. 

„Nu, nu am vorbit, dar voi vorbi și cu dânsul, probabil în viitorul apropiat. Ce mai contează dacă a fost vreo ofertă? Sunt la Craiova și doar asta contează. 

Am analizat tot ce s-a jucat până acum, azi îmi voi face o idee când voi cunoaște jucătorii”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!