Mihai Rotaru Adrian Porumboiu CSU Craiova Liga 1 porumboiu Superliga "E făcută in vitro!" Atac dur la adresa Craiovei lui Rotaru. "Asta înseamnă România"

"E făcută in vitro!" Atac dur la adresa Craiovei lui Rotaru. "Asta înseamnă România"

Oltenii lui Rotaru nu au liniște înainte de returul cu Laci.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 19:59
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 20:02

Fostul patron al celor de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune că are doar două echipe pe care le simpatizează în acest moment în Liga 1, Rapid si FCU Craiova, iar formația patronată de Mihai Rotaru, CSU Craiova, este aspru criticată de fostul arbitru, care o vede ca pe o echipă aparută "artificial".

"Rămân doar două echipe simpatice, plăcute ochiului în tot ce se întâmplă în campionatul ăsta: Rapidul și echipa lui Mititelu. M-aș bucura să aibă rezultate și Craiova lui Mititelu să-i ia fața celeilalte Craiova, care e o Craiovă artificială, nu-i naturală. E făcută in vitro. Eu am simpatie, nu e treaba mea, nu știu ce vor face. Am simpatie pentru puterea și, mă rog, ceea ce face Mititelu, deoarece puțini ar fi în stare să renască… acolo unde e, în întuneric.

El e în întuneric, iar afară, la echipă, este lumină, deoarece au și un fotbal plăcut. Toată lumea trebuie să aibă admirație față de echipa lui Mititelu, pentru că omul ăla a fost doborât, a fost împușcat, omorât și e viu. Dar, săracul, păcat că nu vede razele soarelui. În rest, este de apreciat, este un om care și-a riscat totul pentru fotbal, când alții au luat de-a gata și au venit cocoțați", a spus Adrian Porumboiu, pentru Fanatik.

"Asta înseamnă România"

 

"Asta înseamnă România, unuia îi dai în cap, care face treabă serioasă, iar pe altul îl ajuți, pentru că așa spune politicul. Politicul înseamnă Olguța, înseamnă mai știu eu care șmecher de la Federație, să te dea direct în Liga 2. E normal să fi obiectiv, nu ai cum să nu fi obiectiv în condițiile astea. Au adus și un antrenor știutor de fotbal cât încape, Mutu. Și pentru el m-aș bucura să reușească", a spus Adrian Porumboiu, pentru sursa citată.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!