Liga 1

EXCLUSIV | Întâlnire între fanii și jucătorii de la Universitatea Craiova: "Sunt la fel de nemulțumit ca voi, dar mai adăugați 17 milioane de euro"

Mihai Rotaru a vorbit despre situația de la club în cadrul unei intervenții la "Ora Exactă în Sport". 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 11:33
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 11:44

Mihai Rotaru a vorbit despre situația actuală de la club, după rezultatele slabe obținute în ultima perioadă. Patronul de la Universitatea Craiova a confirmat faptul că a existat o întâlnire în fani și jucători înaintea partidei cu FC Botoșani. 

"A fost o discuție cu o zi înainte de meciul cu Botoșani. Ei sunt nemulțumiți, eu sunt nemulțumit, toți sunt nemulțumiți. Le-am și zis: 'Sunt la fel de nemulțumit ca voi, dar mai adăugați 17 milioane de euro'.

Există o falie între așteptările fanilor și ceea ce se întâmplă. Eu am investit în echipă undeva în jur de 17 milioane de euro, dar nu s-a retras niciun ban până acum. Am zis că mă retrag în 2023, dar la ce nebunie e, posibil să o fac mai devreme. Eu, dacă ies din managementul clubului, voi face tot ce e posibil să las Știința sănătoasă. Dacă pentru trei meciuri, toată lumea începe să țipe, e o problemă de construcție. Așteptările sunt mari.", a declarat Mihai Rotaru la PRO X. 

Incidente după eliminarea din Conference League 

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost eliminată de KF Laci în turul doi preliminar din Conference League, golul marcat de albanezi pe teren propriu fiind decisiv. 

După meciul încheiat la egalitate, 0-0, fanii Universității și-au așteptat favoriții în fața stadionului pentru a le cere socoteală pentru prestația dezamăgitoare din cupele europene. "Dacă fotbal nu jucați, de la Știința să plecați!", "Mercenarii!" sunt doar câteva dintre replicile suporterilor.

CITESTE SI

Modifică setările cookies