NEWS ALERT Mirko Pigliacelli, fostul portar al Craiovei, așteaptă OK-ul de la Manchester City pentru transfer! ”Acord total, contract pe două sezoane”

Mirko Pigliacelli catanzaro City Football Group Palermo Universitatea Craiova Italia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 14:46
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 15:20

Goalkeeper-ul italian trecut și pe la CS Universitatea Craiova a avut un nou sezon bun la Palermo.

”Pigliacelli pleacă de la Palermo la Catanzaro, se așteaptă OK-ul de la Manchester”, titrează miercuri după-amiaza Tuttomercatoweb, care detaliază situația fostului portar italian de la Universitatea Craiova:

”La Catanzaro urmează să ajungă Mirko Pigliacelli de la Palermo. Acord total, contract pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pe încă unul.

Noul goalkeeper vine din Sicilia, transferul este definitiv, lipsesc doar ultimele detalii birocratice, în special OK-ul de la City Football Group din Manchester, apoi Pigliacelli se va alătura lotului lui Fabio Caserta”.

Palermo, grupare din Serie B la care Mirko Pigliacelli a încheiat un nou sezon bun, este deținută de City Football Group, compania care se identifică practic în fotbal cu Manchester City.

Palermo a plătit 500.000 de euro Craiovei pentru a-l transfera în 2022

Mirko Pigliacelli nu a jucat niciodată în Serie A, iar la Universitatea Craiova a fost folosit în 166 de meciuri în intervalul 2019-2022.

Palermo a plătit 500.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Pigliacelli de la Universitatea Craiova, în iulie 2022.

”La Palermo am găsit mediul ideal pentru a mă exprima cel mai bine pe teren și vreau să continui să-mi aduc contribuția pentru a câștiga un rol principal. 

Aș dori să le mulțumesc celor de la Palermo și City Football Group”, spunea portarul în vara anului trecut, când semna un nou contract cu clubul sicilian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!