EXCLUSIV | "Mihaie, nu se poate!" Rotaru a dezvăluit cum a decurs, de fapt, schimbul de jucători între FCSB și Craiova

FCSB și Universitatea Craiova au realizat schimbul verii în campionatul României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 August 2021, 13:31
Data actualizarii: Miercuri 04 August 2021, 13:57

Universitatea Craiova și FCSB au perfectat în schimb săptămâna trecută.

Oltenii i-au cedat pe Burlacu și Mamut și l-au primit pe Vînă. La tot acest schimb, Mihai Rotaru a mai primit și 100.000 de euro din partea lui Gigi Becali. Însă modul în care au decurs negocierile este fabulos :). 

„Îți dau 50.000 de euro!” / „Mai dă-mi 150.000 de euro!”

„Gigi Becali tot îi cerea pe Mamut, pe Ofosu, după s-a înțeles el cu Burlacu. Burlacu a venit la noi să îl lăsăm liber, dar i-am zis că dacă se duce la FCSB, trebuie să plătească 300. 000 de euro pe el. 

Gigi tot insista pentru Mamut si i-am zis ca i-l dau pe Burlacu daca mi-l dă pe Vînă. Mi-a zis: „Mihaie, nu se poate!”. „Bun, atunci care e soluția?” . A zis: „Dă-mi-i pe Burlacu și Mamut și ți-l dau pe Vînă!”. Am zis: „Nu se poate!”. „Îți mai dau 50.000 de euro!”, „Mai dă-mi 150.000 de euro!”. 

După care i l-am dat pe Burlacu și Mamut plus 100.000 de euro și el mi l-a dat pe Vînă. Asta e tranzacția”, a declarat Mihai Rotaru la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

În urma acestui schimb, Universitatea Craiova i-a găsit parțial un înlocuitor lui Alexandru Cicâldău, care a plecat la Galatasaray pentru 6.5 milioane de euro, în timp ce Gigi Becali a trebuit să îi rezilieze contractul lui Ondrasek, având prea mulți atacanți în lot. 

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies