EXCLUSIV | Cine ar putea deveni înlocuitorul lui Cicâldău. Opinia lui Mihai Rotaru 

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit sâmbătă dimineața, ÎN DIRECT, la Pro X. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iulie 2021, 11:05
Data actualizarii: Sambata 24 Iulie 2021, 11:31

Omul de afaceri din fruntea clubului oltean a vorbit despre plecarea lui Alexandru Cicâldău la Galatasary Istanbul și afirmă că jucătorul care l-ar putea înlocui pe fotbalistul crescut la academia lui Gheorghe Hagi se află chiar în lotul Universității Craiova. 

"E greu să-l înlocuiesti pe Cicâldău. Îl avem pe Gustavo care îi poate lua locul în echipă", a spus Mihai Rotaru, referindu-se la brazilianul din atacul Craiovei. 

Gustavo (30 de ani) a revenit la Craiova după ce fusese împrumutat la Ajman Club. E un jucător de profil ofensiv, însă joacă mai mult în benzi. Depinde de noul antrenor dacă va putea să scoată din sud-american cea mai bună versiune a sa într-un alt rol. 

"Am zis să generăm transferul lui Cicâldău ca să acoperim scandalul cu Ouzounidis, ca să glumesc puțin. Marinos a aflat de plecarea lui Alex după ce am reziliat cu el. Nu reziliam cu un antrenor după un singur meci. Este un tip cu filosofia lui.

Suntem presați din ambele părți acum (n.r. - să găsească înlocuitori pentru antrenor si jucător). Denota lipsă de profesionalism când schimbi antrenorul după o singură etapă", a mai spus Mihai Rotaru, la Ora Exactă în Sport. 

Alex Cicâldău a plecat în cursul dimineții zilei de sâmbătă spre Turcia, însoțit de Giovanni Becali, pentru a face vizita medicală și a semna contractul cu vicecampioana Turciei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!