EXCLUSIV | Ca la noi, la nimeni! Dinamo se bate la salarii cu primele echipe din Turcia: "Toti s-au speriat cand au auzit asta!" Conditiile sponsorului lui Fenerbahce sa semneze cu 'cainii' 

Situatia de la Dinamo este in continuare ingrijoratoare, insa suporterii-actionari iau masuri impotriva spaniolilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2020, 12:21
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2020, 12:45

Alex Couto a fost revocat din functia de director general, in urma sedintei Consiliului de Administratie, iar suporterii-actionari fac tot posibilul sa ii indeparteze pe spanioli de echipa. 

Directorul de marketing al clubului, Radu Birlica a vorbit despre planurile clubului si despre noul sponsor din Turcia cu care oficialii romani au discutat pentru a ajuta clubul. Acesta a dezvaluit care sunt conditiile turcilor. 

"Sunt in discutii avansate cu un sponsor din Turcia, o parte din bani sa vina cash, o parte barter. Sper sa se rezolve cat mai repede. Va avea pe maneca tricoului sigla companiei, iar daca exista liniste la club si sperante de relansare a echipei, contractul beneficiaza de anumite discutii avansate chiar de o suma foarte mare de bani cash.

Cu sponsorul turc a fost o discutie ampla, despre un parteneriat mai lung, dar a zis ca vom discuta dupa ce vom ajunge la un buget mai ok. 

Ca prim pas, va face o sponsorizare si vom discuta mai multe din primavara sau din vara. Mi-a zis ca doar primele 4 din Turcia au bugetul de peste 550.000 de euro. Din pacate, asta e situatia, inca mai sper ca se va rezolva. Sper ca fotbalistii straini sa inteleaga ca a fost o himera si sa nu mearga la FIFA. Si liderii DDB au incercat sa vorbeasa cu jucatorii, sa negocieze. Aici va fi cea mai mare problema, daca pleaca fotbalistii si trebuie sa isi primeasca banii pe tot contractul. 

Au fost multi oameni de afaceri care au vrut sa ajute clubul, sa se implice, dar toti s-au speriat cand au auzit ce buget are echipa. Au spus ca vom mai discuta dupa ce vom ajunge la 200.000 de euro pe luna. 

Acum domnul Badea plateste cheltuielile curente, de desfasurare a meciurilor pana la finalul anului. Sunt multi care vor sa ajute, dar asteapta sa se rezolve situatia, sa se linisteasca apele", a spus Radu Birlica pentru PRO X. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!