Ovidiu Hategan Craiova FCSB Marius Avram Superliga

Hategan se intoarce pe teren dupa SCANDALUL MONSTRU de la Paris! A fost delegat la centru in derby-ul Craiova - FCSB! Cine arbitreaza Dinamo - CFR Cluj

Ovidiu Hategan va arbitra Craiova - FCSB din etapa a 14-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Decembrie 2020, 10:53
Data actualizarii: Marti 15 Decembrie 2020, 11:16

Centralul revine intr-un meci la exact 10 zile dupa scadalul de la Paris in care brigada condusa de el a fost acuzata de rasism, potrivit ProSport. Coltescu nu a fost inca delegat de Comisia Centrala a Arbitrilor, deoarece se asteapta o decizie oficiala de la UEFA. 

Marius Avram se afla la penultimul meci al carierei ( Dinamo - CFR). Ultimul va fi in etapa din Liga 1 cu numarul 15, iar el a declarat ca din 2021 se va retrage. Ajuns la varsta de 41 de ani, Avram a fost deranjat de faptul ca grecul Kyros Vassaras l-a exclus de pe lista FIFA. 

Scandalul de la Paris nu l-a afectat doar pe Sebastian Coltescu, ci pe toata brigada care ar fi trebuit sa arbitreze la Campionatul European din vara lui 2021. 

Meciul PSG - Istanbul BB a fost oprit in minutul 14, dupa ce Sebastian Coltescu a folosit cuvantul 'negru' pentru a-l identifica pe Pierre Webo, secundul echipei din Turcia. Totul a degenerat intr-un scandal care a facut inconjurul lumii. Meciul s-a reluat de abia a doua zi din minutul in care a fost oprit, iar brigada lui Hategan a fost trimisa acasa. 

Modifică setările cookies