Mirel Radoi anunta jucatorul roman care se va IMPUNE intr-un campionat puternic din strainatate! "E agresiv, are ultima pasa si poate sa marcheze!" Dezvaluirea selectionerului

Mirel Radoi alex cicaldau Superliga El va face ASTA! Mirel Radoi anunta jucatorul roman care se va IMPUNE in strainatate! "E agresiv, are ultima pasa si poate sa marcheze!" Dezvaluirea selectionerului
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2020, 09:48
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2020, 09:58

Mirel Radoi a dezvaluit ce jucator va pleca din Liga 1 si va face o impresie buna in strainatate.

Selectionerul crede ca Alex Cicaldau (23 de ani) va fi protagonistul unui transfer important in viitorul apropiat.

Intrebat despre jucatorul care crede ca se va impune la o echipa importanta din strainatate, selectionerul l-a mentionat pe mijlocasul Universitatii Craiova.

"Este un jucator care acopera mai multe pozitii, un jucator agresiv si cand nu are mingea. Este un jucator care are si ultima pasa, care poate sa marcheze", a spus Mirel Radoi, pentru Mediafax.

Cicaldau are 14 goluri si 8 pase decisive in acest sezon pentru Craiova. Mijlocasul este evaluat 4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt, fiind unul dintre cei mai bine cotati fotbalisti din Liga 1.

Mirel Radoi: "E o situatie dificila pentru Razvan Marin si Ionut Radu!"

 

Razvan Marin nu a mai fost titluar la Ajax din ianuarie, in timp ce Ionut Radu nu a jucat niciun minut de la imprumutul la Parma. Selectionerul a vorbit despre situatia lor:

"E o situatie dificila si pentru Razvan Marin si pentru Ionut Radu. Au fost adusi de niste cluburi care si-au dorit foarte mult sa-i aiba si dupa aceea aproape ca nu au incercat sa le intinda o mana de ajutor. Adica, au inceput sa joace, dupa care la prima greseala, inexplicabil sau poate nu stim noi, nu au mai fost folositi", a mai spus Mirel Radoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!