CFR Cluj playoff rachid bouhenna Sepsi Sf Gheorghe Superliga

"E nesimtit!" Scandal mare inainte de startul meciului CFR Cluj - Sepsi! Reactia unui oficial: "Nu mai e in lot! Nu ne-am inteles" 

CFR Cluj a transferat de la Sepsi, iar mutarea a provocat agitatie in Liga 1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 10 Mai 2021, 19:31
Data actualizarii: Luni 10 Mai 2021, 19:32

Rachid Bouhenna va fi jucatorul lui CFR Cluj din vara, atunci cand i se va incheia intelegerea cu Sepsi Sf. Gheorghe. Fundasul central a semnat in plin sezon cu adversara din playoff, iar oficialii clubului din Sf. Gheorghe s-au aratat dezamagti de gestul jucatorului. 

Inainte de startul meciului cu CFR Cluj, Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi a vorbit despre zvonurile conform carora relatia dintre cele doua echipe ar fi una stransa, iar corectitudinea meciurilor ar fi influentata de acest lucru. 

"Pana acum nu am putut sa batem CFR-ul. Sunt multe zvonuri, multe prostii zise la cald, dar noi mergem inainte, stim ce echipa suntem, cine ne cunoaste stie ca avem echipa serioasa, fara prostii. Ne apasa cand zic numai prostii de noi unii care nici nu ne cunosc. Vrem sa aratam ca suntem oameni buni!

Bouhenna nu mai e in lot, dupa ce se termina contractul se duce la CFR, cum s-a spus. I-am propus sa-i dam salariile si primele la zi, el vrea mai mult, e mai nesimtit decat cum a fost. Nu ne-am inteles. O sa stea pana pe 30 iunie la Sf. Gheorghe, cat mai are contract, dupa aia poate sa vina la CFR", a spus Hadnagy pentru Gazeta Sporturilor

Modifică setările cookies