Dinamo Iuliu Muresan Mircea Rednic Superliga

Dinamo, bună de plată după demiterea lui Rednic! Ce sumă trebuie să încaseze antrenorul 

Mircea Rednic a fost demis din funcția de antrenor al lui Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:08
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 23:10

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare au renunțat la Mircea Rednic după înfrângerea cu Farul, 0-2, din ultimul meci al anului. Iuliu Mureșan a transmis prin intermediul unui comunicat oficial postat pe contul de Facebook al clubului. După anunț a fost informat și antrenorul că nu mai este dorit, în special după ce a declarat că renunță la un număr mare de jucători în iarnă. 

Cu toate astea, Rednic nu va ceda așa ușor, astfel că nu intenționează să plece fără să primească ceea ce merită. Antrenorul vrea să profite de clauzele sale din contract și nu este dispus să renunțe la banii pe care trebuie să îi încaseze, sumă care în contextul situației economice reprezintă ceva. 

Dinamo trebuie să scoată din buzunar o sumă importantă de bani 

„Câinii” ar fi obligați să îi plătească lui Mircea Rednic suma de 32 000 de euro și asta într-un interval de 72 de ore, conform jurnalistului Decebal Rădulescu. Oficialii din Ștefan cel Mare trebuie să îi achite lui Rednic salariul pe patru luni. 

Chiar tehnicianul a lăsat de înțeles că nu va ceda fără despăgubiri, în prima sa declarație după anunțul neașteptat. 

Mircea Rednic nu cedează fără luptă: „Vreau să văd ce îmi propun ca să reziliem!” 

„Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a declarat Rednic conform fanatik. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!