Mircea Rednic Dinamo Razvan Zavaleanu Superliga

EXCLUSIV Explicațiile lui Răzvan Zăvăleanu după demiterea lui Rednic! Ce mesaj le-a transmis suporterilor dinamoviști

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a luat decizia de a-l demite, marți seară, pe Mircea Rednic de pe banca lui Dinamo.

Daniel Anghel
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:08
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:27

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a anunțat că pentru demiterea lui Rednic a fost activată o clauză în contract care îi clubului din „Ștefan cel Mare” să-l demită fără a-i plăti „Puriului” despăgubiri.

„Le transmit (fanilor furioși după plecarea lui Rednic) să fie în continuare alături de echipă, cred că ei sunt în acest program pentru că iubesc Dinamo și punem Dinamo mai presus de orice. Până la urma nu contează persoanele individual, ci ceea ce se întâmplă cu acest club”, a spus Zăvăleanu în exclusivitate pentru sport.ro.

Rednic, informat de club că i-a fost reziliat contractul, prin email. „Nu cred că nu știa, a fost notificat de club, potrivit contractului, sunt convins că știa de decizie. Pe mine nu m-a sunat, eu nu am vorbit cu dumnealui”, a mai Zăvăleanu.

Flavius Stoican îi va lua locul lui Rednic pe bancă

Întrebat dacă le oferă garanții dinamoviștilor că Flavius Stoican îi poate salva de la retrogradare, Zăvăleanu a răspuns: „Eh, ar fi culmea. Cum să garantez eu? În primul rând, este o decizie a administratorului special, noi în problemele de natură sportivă nu ne implicăm. Ceea ce pot spune e că lucrurile mergeau într-o direcție nefastă și cred că decizia administratorului special este corectă. Este evident că decizia a fost supusă aprobării, dar noi ne uităm la îndeplinirea condițiilor care țin de legalitate, nu vorbim despre calitățile profesionale ale unui antrenor. Acolo sunt specialiștii care se ocupă”, a încheiat Zăvăleanu.

Doar șase puncte a reușit Dinamo să strângă în cele 11 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. „Câinii” ocupă în momentul de față locul 15 în clasament, cu 12 puncte.

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

În total, Rednic a anudat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Rednic o lasă pe Dinamo pe penultimul loc, cu 12 puncte, la un singur puncte în fața ”lanternei roșii” Academica Clinceni și la șapte puncte distanță de următoarea clasată, FCU Craiova.

În ianuarie, Flavius Stoican va debuta pe banca celor de la Dinamo în deplasare, cu FC Argeș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!