Dinamo Mircea Rednic Razvan Zavaleanu Superliga Mircea Rednic

Prima reacție a lui Zăvăleanu după ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo

Mircea Rednic nu o va mai pregăti pe Dinamo și în 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:44
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 17:52

Marți, 21 decembrie, Dinamo a anunțat că renunță la serviciile lui Mircea Rednic și că Flavius Stoican îi va pregăti pe „câini” în 2022. Decizia clubului din Ștefan cel Mare a fost surprinzătoare, având în vedere că Rednic avea susținerea totală a DDB-ului, Iuliu Mureșan fiind cel vizat să o părăsească pe Dinamo în pauza competițională.  

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că propunerea pentru a renunța la Rednic a venit din partea lui Iuliu Mureșan. De asemenea, administratorul judiciar al clubului a vorbit și despre noul antrenor al „câinilor”, Flavius Stoican. 

  • Mircea Rednic

„Am primit această propunere a adminstratorului special, a fost avizată și s-a luat această măsură (n.r demiterea lui Mircea Rednic). Raportat la prevederile contractuale, administratorul special putea cere rezilierea contractului fără niciun fel de despăgubiri. Nu văd pot oferi alte date din contractul domnului Rednic, sunt confidențiale.

Au fost mai multe variante discutate. S-a ajuns la concluzia că domnul Stoican este o variantă foarte bună în acest moment. Decizia i-a fost comunicată domnului Rednic, dar nu știu să vă spun cum a reacționat”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru digisport

În al cincilea mandat la Dinamo, Rednic a bifat 12 meciuri, în care a înregistrat o victorie, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri. Astfel, clubul din Ștefan cel Mare termină anul 2021 pe locul 15, penultimul în Liga 1, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Clasamentul Ligii 1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!