Ioan Andone, uimit de demiterea lui Rednic: ”Aoleu! Ce veste mi-ați dat!”

Ioan Andone Superliga Ioan Andone si Marcel Puscas au analizat ultimele meciuri ale nationalei si-l critica pe Radoi! "Nu poate sa antreneze cineva cu doar 13 meciuri si 3 victorii in Liga 1"
Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:20
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 21:11

Dinamo s-a despărțit de Mircea Rednic.

”Puriul” a reușit doar o victorie în 12 meciuri oficiale, iar Iuliu Mureșan a decis să îl îndepărteze pe acesta de pe banca tehică. Înlocuitorul a fost ales rapid, fiind vorba de Flavius Stoican.

Ioan Andone s-a declarat surprins de mutarea lui Mureșan, considerând că Rednic avea capacitatea necesară să o salveze pe Dinamo, ajunsă ”pe pat de moarte”, după forma sportivă.

Aoleu! Nu știam. Aoleu! Nu mă așteptam la asta. Off, ce veste mi-ați dat! Credeam că va reuși Mircea. Chiar o să îi dau un telefon. A mers într-o situație proastă, dezastruoasă și văd că nu a reglementat-o dar mă mir că nu l-au lăsat să continue.

Sunt convins că rezultatele au decis, pentru că a avut trei meciuri pe care trebuia să le câștige cu UTA, Rapid și Mioveni și alta era situația. A pierdut în ultimele minute de prelungiri. Păcat pentru că are experiență Mircea și putea să redreseze Dinamo dar nu știu de ce…. Până acum două săptămâni îl susțineau toți. Acuma dintr-o dată gata!

Nu cred că e ultimul contract. Mircea va mai antrena. Lui îi place, a continuat, își va găsi în străinătate. Poate nu își va găsi o perioadă în România, dar va merge afară. Pe Flavius Stoican l-am avut jucător. Un fotbalist bun și un antrenor care a mai fost la Dinamo și a reușit să termine pe locul patru. Nu știu dacă e soluție mai bună decât Mircea Rednic.

E foarte dificil să vii acum la Dinamo. O să aibă foarte, foarte mult de muncă. Dinamo trebuie să-și construiască o echipă. O ia de la început. În vară era vorba că iar se construiește. Apoi a intrat în insolvență… Văd că trece timpul și sper să n-ajungă la retrogradare.

Am înțeles că sunt vreo 40 de jucători. Trebuie să își echlibreze lotul pe posturi, să restructureze un lot, să fie concurență și jucători de valoare apropiată pe posturi. Mai sunt nouă etape și apoi vine playoutul. Trebuie să fie atenție cum vor face lotul. Asta e foarte important. Poți să îl aduci pe Mourinho și nu rezolvă problema dacă nu ai un lot cu care să te poți salva de la retrogradare, a declarat Ioan Andone pentru fanatik.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!