Dinamo Mircea Rednic Nicolae Badea Superliga

Jocuri de culise la Dinamo? Nicolae Badea, șocat de plecarea lui Mircea Rednic de la Dinamo 

Mircea Rednic nu o va mai pregăti pe Dinamo și în 2022. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 18:05
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 18:14

Marți, 21 decembrie, Dinamo a anunțat că renunță la serviciile lui Mircea Rednic și că Flavius Stoican îi va pregăti pe „câini” în 2022. Decizia clubului din Ștefan cel Mare a fost surprinzătoare, având în vedere că Rednic avea susținerea totală a DDB-ului, Iuliu Mureșan fiind cel vizat să o părăsească pe Dinamo în pauza competițională.  

Nicolae Badea, cel care a insistat ca „Puriul” să revină la clubul din Ștefan cel Mare, a precizat că nu a fost informat de schimbarea de antrenor de la Dinamo, cu toate că clubul a emis un comunicat oficial. 

„Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu știu nimic”, a declarat Nicolae Badea pentru gsp

În al cincilea mandat la Dinamo, Rednic a bifat 12 meciuri, în care a înregistrat o victorie, trei rezultate de egalitate și opt înfrângeri. Astfel, clubul din Ștefan cel Mare termină anul 2021 pe locul 15, penultimul în Liga 1, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Clasamentul Ligii 1 

Rednic anunța plecări după eșecul cu Farul Constanța

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în ultimul meci din 2021, contra Farului Constața, 0-2, Jefte și George Ganea aducându-i lui Hagi cele 3 puncte. Iar la finalul partidei, antrenorul „câinilor” anunța plecări la echipă. 

„O să plece vreo 14 jucători, mi se pare normal. Trebuie să găsesc soluții, suntem la limită. Nu mai avem voie să greșim. Jucătorii pe care îi voi aduce, după data de 5 vor fi prezenți. Bugetul se reduce aproape la jumătate și trebuie să mă descurc. O să mă descurc! Eu sunt de acord să remaniem lotul, și sunt de acord, pentru că valoric nu au demonstrat. Dintre fundașii centrali, cred că o să rămână vreo doi”, a spus Mircea Rednic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!