Ionel Danciulescu Superliga

Ionel Dănciulescu, mulțumit de schimbarea lui Rednic: ”O mutare logică!”

Dinamo are un nou antrenor.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 19:25
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 21:07

Echipa a renunțat la Mircea Rednic și l-a numit pe Flavius Stoican, acesta fiind al șaptelea tehnician al echipei din acest an calendaristic, după Jerry Gane, Gheorghe Mulțescu, Dusan Uhrin, Sorin Colceag, Dario Bonetti și ”Puriul”.

Ionel Dănciulescu, legenda clubului din Ștefan cel Mare, a analizat schimbul de pe banca tehnică, spunând că decizia lui Iuliu Mureșan este una logică în contextul actual.

E o mutare logică pentru ce s-a întâmplat. Un tur şi un campionat modest. O echipă în derivă, multe probleme în vestiar. Probleme cu jucătorii. Un club care nu are identitate. Partea bună este faptul că suporterii au susţinut clubul cu bani. Până aici. Pe plan sportiv, echipa arată jalnic.

A fost antrenor în perioada de insolvenţă cu Negoiţă şi a terminat pe locul 4 cu echipa. A avut rezultate. Sunt mulţi factori care a dus la această situaţie. Este şi o lipsă de valoare la unii jucători. Nu sunt de pretenţiile pe care le are Dinamo. Sunt şi alţi factori. Nu a fost o unitate la nivelul conducerii clubului”, a declarat Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!