Mircea Rednic Dinamo Iuliu Muresan Superliga

„E surpriza vieții mele!” Mircea Rednic, revoltat după ce a fost demis de Mureșan: „N-am semnat nimic”

Mircea Rednic a fost demis de Iuliu Mureșan de pe banca lui Dinamo, iar în locul său a fost numit Flavius Stoican.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:54
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 21:07

„Puriul” se declară extrem de dezamăgit și surprins de decizia luată astăzi de oficialii lui Dinamo și spune că va merge la Săftica pentru a discuta oferta financiară pe care clubul i-o propune pentru a rezilia contractul.

Rednic subliniază faptul că între el și Dinamo există un contract care trebuie respectat și lasă de înțeles că nu va părăsi clubul din „Groapă” fără să primească despăgubiri.

„Mă duc la Săftica. Îmi iau lucrurile, predau totul și plec. Îmi văd de viața mea! Doar nu o să stau acum să mă rog de Mureșan să rămân la Dinamo.

Este surpriza vieții mele, nu credeam vreodată că mi se poate întâmpla așa ceva. Vreau să văd și ce-mi propun ei ca să reziliem, pentru că eu nu am semnat nimic.

Rednic cere despăgubiri financiare

Ce înseamnă un comunicat? Între mine și Dinamo este un contract, iar eu nu am semnat vreo reziliere. O să vedem ce termeni financiari îmi vor propune cei din conducere”, a spus Mircea Rednic, potrivit fanatik.ro.

Pentru Mircea Rednic, acesta a fost mandatul cu numărul cinci la Dinamo și, fără îndoială, cel mai slab și cel mai scurt. A rezistat doar 12 meciuri, are o singură victorie și trei rezultate de egalitate.

Doar șase puncte a reușit Dinamo să strângă în cele 12 meciuri disputate cu Mircea Rednic pe bancă. „Câinii” ocupă în momentul de față locul 15 în clasament, cu 12 puncte.

În total, Rednic a adunat 179 de meciuri pe banca lui Dinamo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!