Adam Nemec alexandru rauta DDB Dinamo vlad achim Superliga Dezastru pentru "caini"! Vlad Achim, Alexandru Rauta si Adam Nemec au parasit clubul! Informatii de ultima ora despre situatia disperata de la Dinamo

Dezastru pentru "caini"! Vlad Achim, Alexandru Rauta si Adam Nemec nu mai vor sa continue la Dinamo! Informatii de ultima ora despre situatia disperata a bucurestenilor

Noul presedinte al clubului, Iuliu Muresan, va avea foarte mult de lucru in viitorul apropiat.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 08 Iulie 2021, 16:23
Data actualizarii: Joi 08 Iulie 2021, 16:26

Intrarea in insolventa este ultima solutie gasita de fani pentru a incerca sa scape clubul de la faliment, insa fotbalistii nu mai au rabdare si pleaca pe capete din Stefan cel Mare. Dupa ce Ante Puljic a tot amenintat prin presa ca nu mai vine la Bucuresti, acum si alti fotbalisti au trecut la fapte.

Prosport anunta ca dupa Adam Nemec, Alexandru Rauta si Vlad Achim i-au anuntat si ei pe conducatorii clubului ca nu vor mai continua la Dinamo, iar situatia devine deja una disperata pentru "caini", avand in vedere ca in mai putin de 10 zile Liga 1 se va relua.

Contractele celor 3 mai erau valabile pentru inca un sezon, dar restantele financiare si incertitudinea din jurul clubului bucurestean i-a facut pe jucatori sa spuna 'stop' si sa caute cu orice pret despartirea de clubul care le-a oferit onoarea de a imbraca tricoul 'alb-rosu'.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!