Noi probleme pentru dinamovisti! Unul dintre cei mai promitatori jucatori, aproape sa ramana liber de contract

Marco Ehmann bani DDB Dinamo restante Superliga Noi probleme pentru dinamovisti! Unul dintre cei mai promitatori jucator, aproape sa ramana liber de contract
Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 08 Iulie 2021, 12:51
Data actualizarii: Joi 08 Iulie 2021, 12:57

"Cainii" par ca nu reusesc sa mai depaseasca problemele.

Ante Puljic si Adam Nemec sunt gata sa-si rezilieze contratele cu Dinamo, avand acest drept datorita faptului ca este strain, iar in acest caz poate apela la FIFA pentru a-si incheia socotelile cu bucurestenii, din cauza restantelor financiare de peste 3 luni.

GSP anunta ca Marco Ehmann vrea si el sa se desparta de "caini", iar el ar putea depune memoriu la FIFA, precum cei doi colegi ai lui. Fundasul are si cetatenie germana si asta ii permite sa se elibereze de contractul de la Dinamo, fiind considerat fotbalist strain, in ciuda faptului ca este roman.

Jucatorii autohtoni nu se pot adresa FIFA, iar acestia se vad nevoiti sa apeleze la comisiile Federatiei, insa procedurile sunt mai greoaie si complicate fata de cele pe care fotbalistii straini le fac la FIFA. Timpul este esential, lunile de neplata fiind deja destul de multe, iar dorinta de a evolua la un nou club nu poate fi indeplinita atat de repede.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!