alexandru rauta FC Arges Liga 2

OFICIAL Alexandru Răuță s-a întors ”acasă”: ”Ne-am făcut echipă bună”

La 31 de ani, Alexandru Răuță s-a întors în România, după o experiență de jumătate de an în Arabia Saudită, la Ohod Al-Medina.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 19:36
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 19:36

Mijlocașul s-a întors ”acasă”, la Pitești, orașul său natal, unde a semnat cu FC Argeș.

Piteștenii au anunțat oficial transferul prin intermediul rețelelor de socializare, iar Răuță a oferit deja primele declarații în calitate de jucător al echipei care a retrogradat în Liga 2 după brajul cu Dinamo.

Alexandru Răuță a semnat cu FC Argeș: ”Mi-am dorit să stau aproape de familie”

„Am vrut să revin acasă și să pun umărul la promovarea echipei în Liga I. Am avut oferte din Liga I, însă mi-am dorit să stau aproape de familie. Consider că nu este un pas înapoi revenirea la Pitești. FC Argeș este o echipă mare și trebuie să revină în prima ligă, unde îi este locul. Vin cu sufletul și vreau să ajut echipa în momentele grele. Va fi un sezon greu, un sezon disputat, sunt echipe care și-au propus promovarea. 

Și noi ne-am făcut echipă bună și sper ca la sfârșitul sezonului să ne bucurăm de revenirea în Liga I. Suporterii trebuie să fie conștienți că vor fi și momente grele. Suntem o echipă în formare, un grup nou, iar omogenitatea se face în timp. 

Piteștenii trebuie să aibă răbdare cu noi și să ne fie alături la fiecare meci. Dacă ai publicul în spate, poți face multe în fotbal”, a spus Răuță, potrivit site-ului oficial al lui FC Argeș.

Răuță a mai jucat pentru FC Argeș, club la care a făcut și junioratul. În 2010 a fost promovat la prima echipă, pentru care a evoluat până în 2013. 

A mai trecut în cariera sa pe la echipe precum CS Mioveni, Pandurii, Politehnica Iași, FC Voluntari, Dinamo și FC Hermannstadt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!