Dinamo DDB Ionut Negoita Superliga

Ce spune Negoita despre decizia drastica pe care a luat-o! Ce se intampla cu birourile dinamovistilor si cu baza de la Saftica

Vestile proaste se tin scai de Dinamo.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 18:08
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 22:02

22:00 Ionut Negoita a vorbit despre ce planuri are pentru birourile de la RIN si minihotelul de la Saftica. Fostul actionar al clubului sustine ca i-a anuntat din timp pe actionarii DDB ca va reamenaja aceste domenii, urmand ca echipa din Stefan cel Mare sa isi mute sediul de birouri. 

"Este vorba despre o cladire parasita pe care am repus-o eu in functiune. Dinamo are in proprietate toate conditiile pe care le avea de cand stiu eu. Eu am investit multe sute de mii de euro acolo si nu mi s-a platit nici macar o chirie modica.

Birourile de la RIN si magazinul unde niciodata nu s-a platit absolut nimic, chiar daca era o chirie modica… am zis sa ii las sa se aseze, sa isi ia licenta. Acolo vreau sa reamenajez si le-am spus, nu de ieri, de azi, sa isi gaseasca in alta parte. Acolo nu s-au platit nici utilitatile, absolut nimic. Erau in discutii si cu ministerul sa le dea ceva birouri acolo, cred ca se va gasi o solutie. Am ajuns la un acord ca in doua luni sa isi gaseasca in alta parte", a precizat Ionut Negoita pentru ProSport.

In plus, omul de afaceri a infirmat zvonul ca el ar fi la conducerea clubului, precizand ca actiunile sunt inmpartite intre suporterii DDB si Cortacero. Negoita a criticat modul in care spaniolii au gestionat situatia de la Dinamo. 

"E o pista falsa, nu e nicio clauza, clubul a fost preluat de suporteri si restul de catre Cortacero. Din pacate, e neserios. Asta e problema. A inceput bine si a continuat prost.

Cand a venit cu echipa mare, cu Contra, cu Melero, am crezut ca el e cunoscut pe acolo, ca e un om credibil, plus pe aici, cu Talnar, cu Serdean. A venit inconjurat de niste oameni de fotbal care pareau ca sunt ce trebuie, ca fac echipa buna, ca e cunoscut omul, cu Melero ca o sa il ajute. La momentul respectiv, lucrurile aratau foarte bine. Dupa care, nu stiu ce s-a intamplat.

Omul a virat banii inainte sa fie actionar, am mers pe incredere. A dat mai mult de jumatate de milion. Suporterii, pe partea cealalta, nu voiau sa preia, sa isi asume toata povestea, ca urmare, din pacate, asa a fost sa fie. Nu s-a intamplat ceea ce doream", a dezvaluit Negoita.


Dinamo a avut parte de un sezon plin de emotii, reusind sa evite barajul de retrogradare abia in ultimele etape ale playout-ului. Venirea lui Dusan Uhrin le-a dat incredere actionarilor DDB, care i-au promis cehului ca vor face un efort financiar pentru a-i oferi un buget care sa ii permita sa intareasca echipa.

Problemele, insa, nu s-au terminat. Dupa ce Cortacero a fost zarit in Bucuresti zilele trecute, dinamovistii au mai primit o veste proasta din partea lui Ionut Negoita. Fostul patron al clubului le-a transmis "cainilor" sa elibereze birourile de la RIN si minihotelul de la Saftica, potrivit ProSport.

Motivul pentru care Negoita a recrus la acest gest este faptul ca reprezentantii lui Dinamo nu au achitat chiria si nici utilitatile. Suma pe care fostul actionar o percepe lunar pentru aceste domenii este de 6 000 de lei.

Ros-albii ar trebui sa paraseasca cladirea de la Saftica pana la 1 iunie, conform aceleiasi surse, cu toate ca minihotelul si terenul aferent lui sunt puse sub sechestru de DNA intr-un dosar care il vizeaza pe Ionut Negoita.

Modifică setările cookies