Dusan Uhrin DDB Dinamo Superliga

Anunt de ultima ora al membrilor DDB! Vor investi pentru a-i face echipa lui Uhrin! Ce i-a determinat pe dinamovisti sa faca asta

Membrii clubului din Stefan cel Mare nu vor sa mai traiasca experienta din sezonul acesta.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 22 Mai 2021, 08:42
Data actualizarii: Sambata 22 Mai 2021, 08:45

Pana la venirea lui Uhrin, Dinamo a tremurat pentru salvarea de la retrogradare, dar antrenorul ceh a reusit o serie de 5 victorii consecutive in playout care au salvat echipa.

"Cainii" au fost aproape si de finala Cupei Romaniei, dupa ce au intors infrangerea cu Astra din prima mansa, 0-1, si au reusit sa duca meciul in prelungiri. Ratarile lui Mihaiu si Nepomuceno au impiedicat-o, insa, pe Dinamo sa ajunga in ultimul act al competitiei.

Actionarii DDB si-au propus sa nu mai aiba aceleasi emotii si in sezonul viitor. Fanii cotizanti au declarat ca vor achita platile proxime, iar restul de bani vor fi destinati pentru a-i imbunatati echipa lui Uhrin.

"In numele lui Dinamo, DDB A STABILIT! Dinamo a ramas in Liga 1, pentru ca aici ii este locul. Au stabilit asta istoria, traditia si DDB!

In perioada imediat urmatoare vom achita ce e de achiat si ii vom face echipa lui Uhrin! Avem doar o luna la dispozitie sa reusim, nu mai mult! 

In sezonul urmator ne vom bate cu rivale, cu clone, cu echipe bogate si cu cele destepte, care au primarii ca sponsor, insa nu si pe piept. Suporteri VS milioane, practic. VOM REUSI! 

Dinamo nu trebuie sa mai ajunga vreodata la retrogradare. A stabilit asta DDB! Iar DDB inseamna 15 185 de membri, in acest moment, pentru ca numarul nebunilor cu caini pe steag si cu un vis si mai nebun va continua sa creasca, negresit!", este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a Peluzei Catalin-Hildan. 

Modifică setările cookies