CFR - FCSB | Ordine clare de la Becali pentru Dica: "Nu are ce sa caute acolo" Cel mai bine platit jucator sta pe banca

CFR - FCSB | Ordine clare de la Becali pentru Dica: "Nu are ce sa caute acolo" Cel mai bine platit jucator sta pe banca

FCSB merge la Cluj sa se bata cu campioana pentru primul loc. 

Cu 2 puncte in fata celor de la CFR, FCSB vrea razbunare dupa titlul pierdut anul trecut. Dupa cele doua saptamani de pauza internationala, Becali il anunta pe Dica sa nu il titularizeze pe Raul Rusescu, cel mai bine platit jucator din lotul vicecampioanei. Patronul FCSB e nemultumit de faptul ca Rusescu nu face apararea, scrie Fanatik. In locul lui Raul va juca Florin Tanase.

"O sa vorbesc cu Dica si o sa-i spun ca Rusescu nu are ce cauta acolo, in spatele lui Gnohere. Rusescu trebuie sa joace doar atacant central. El nu face faza defensiva, nu se retrage, nu vine sa se apere. Ramane gaura mare acolo si cei de la Botosani ne-au taxat imediat”, declarase Becali.

Pintilii s-a accidentat la nationala si va lipsi o perioada mai lunga de timp. E momentul perfect pentru ca Dragos Nedelcu sa iasa la rampa, sustine Becali.

„Pintilii e cel mai bun mijlocas central din tara. Dar lucrurile se pot schimba, acum cu accidentarea asta a lui. Poate Nedelcu sau Filip intra acolo si ii iau locul. Dar la Nedelcu ma gandesc… A jucat bine la tineret, trebuie sa-i ajutam sa creasca pe jucatorii astia, sa ii ridicam in slavi daca arata ca pot sa fie foarte buni. Poate Nedelcu o sa ramana titular acolo, nu?”, a spus Becali.

Echipa probabila FCSB: Balgradean – Benzar, Planic, Balasa, Al. Stan – Nedelcu, Ov. Popescu – Man, Tanase, Coman – Gnohere.

CFR - FCSB e duminica live text pe www.sport.ro de la ora 21:00. VIDEO PROTVPLUS.RO

Pensiile normale se măresc, unele speciale se elimină. Măsuri excepționale anunțate de Guvern
BRAT