FCSB 2 0-2 RAPID! SUPER GOL marcat de rapidisti! AICI sunt fazele

FCSB 2 0-2 RAPID! SUPER GOL marcat de rapidisti! AICI sunt fazele

Primul derby cu FCSB dupa promovarea Rapidului a fost castigat lejer de giulesteni! Rapid a castigat cu 2-0 in Berceni, contra echipei secunde a stelistilor.

FCSB 2 0-2 Rapid

min 90+3: Final de meci. Rapid pleaca cu toate punctele din Berceni.

min 69: GOL RAPID! A marcat Sergiu Jurj, cu un sut din careu, la coltul lung, dupa o minge respinsa initial de Ducan.

min 39: Doi stelisti scapa singuri cu Ciuculescu, se incearca un lob, insa mingea nu prinde cadrul portii. Sansa uriasa de gol a FCSB.

min 27: Stelistul Mihai Roman ii urmareste pe pustii de la echipa a doua. Daniel Pancu, oficial la Rapid, e si el in tribune, la fel si Lucian Sanmartean. MM si Dica au venit si ei in Berceni.

min 25: Aproximativ 25 de suporteri rapidisti sunt la meci.

min 21: GOL RAPID! Centrare Carstocea din corner, Alex Iacob apare in centrul careului si trimite din prima, superb, in poarta lui Ducan.

min 20: Rapidistii tin multi oameni sus, mizeaza pe o greseala a stelistilor care sa duca la gol. Ducan supravietuieste pana acum.

Acum se joaca FCSB 2 - Rapid! Meciul e LIVE VIDEO AICI:Echipele de start:

FCSB : Ducan Razvan, Bobaru Andrei, Bodea Alexandru, Cana Stefan, Benzar Daniel, Toma Daniel, Lixandru Daniel, Enache Cristian, Dumintru Cosmin

Rapid: Ciuculescu Stefan, Voicu Ionut, Iacob Alexandru, Maftei Vasile, Demici Mihai, Jorza Amir, Dovleac Andrei, Carstocea Alin, Goge Lucian, Vlada Marian, Matulevicius Deivtdas

Citeste si:RapidFCSB
VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor „verzi” a fost actualizată de Guvern. Ce state au impus restricții românilor
BRAT