FCSB 2 0-2 RAPID! SUPER GOL marcat de rapidisti! AICI sunt fazele
Vineri 14 Septembrie 2018, 17:04

FCSB 2 0-2 RAPID! SUPER GOL marcat de rapidisti! AICI sunt fazele

Primul derby cu FCSB dupa promovarea Rapidului a fost castigat lejer de giulesteni! Rapid a castigat cu 2-0 in Berceni, contra echipei secunde a stelistilor.

FCSB 2 0-2 Rapid

min 90+3: Final de meci. Rapid pleaca cu toate punctele din Berceni.

min 69: GOL RAPID! A marcat Sergiu Jurj, cu un sut din careu, la coltul lung, dupa o minge respinsa initial de Ducan.

min 39: Doi stelisti scapa singuri cu Ciuculescu, se incearca un lob, insa mingea nu prinde cadrul portii. Sansa uriasa de gol a FCSB.

min 27: Stelistul Mihai Roman ii urmareste pe pustii de la echipa a doua. Daniel Pancu, oficial la Rapid, e si el in tribune, la fel si Lucian Sanmartean. MM si Dica au venit si ei in Berceni.

min 25: Aproximativ 25 de suporteri rapidisti sunt la meci.

min 21: GOL RAPID! Centrare Carstocea din corner, Alex Iacob apare in centrul careului si trimite din prima, superb, in poarta lui Ducan.

min 20: Rapidistii tin multi oameni sus, mizeaza pe o greseala a stelistilor care sa duca la gol. Ducan supravietuieste pana acum.

Acum se joaca FCSB 2 - Rapid! Meciul e LIVE VIDEO AICI:Echipele de start:

FCSB : Ducan Razvan, Bobaru Andrei, Bodea Alexandru, Cana Stefan, Benzar Daniel, Toma Daniel, Lixandru Daniel, Enache Cristian, Dumintru Cosmin

Rapid: Ciuculescu Stefan, Voicu Ionut, Iacob Alexandru, Maftei Vasile, Demici Mihai, Jorza Amir, Dovleac Andrei, Carstocea Alin, Goge Lucian, Vlada Marian, Matulevicius DeivtdasVIDEO PROTVPLUS.RO

România, în pragul unei epidemii de gripă. Bilanţul negru al deceselor a ajuns la 18