Cat un salariu de fotbalist! Suma incredibila platita de Craiova pentru antidoping: "Nicio alta echipa nu a facut asta!" Toate detaliile 

Cat un salariu de fotbalist! Suma incredibila platita de Craiova pentru antidoping: "Nicio alta echipa nu a facut asta!" Toate detaliile 

FCSB si Universitatea Craiova au facut egal in derby-ul penultimei etape din sezonul regular, 0-0. 

Dupa cum s-a scris inca dinaintea meciului, oficialii Craiovei au cerut control antidoping pentru fotbalistii de la FCSB, iar ANAD s-a prezentat la finalul meciului pentru a-i testa pe fotbalisti. 

Cristi Balaj, presedintele ANAD a confirmat ca a existat control antidoping la finalul partidei, dezvaluind si cat a platit Mihai Rotaru pentru ca fotbalistii ros-albastrilor sa fie testati. 

Cate trei jucatori de la fiecare echipa au fost luati pentru testarea antidoping: Miron, Olaru si Morutan de la FCSB, plus Nistor, Vatajelu si Constantin de la Craiova. 

"A existat la acest meci controlul antidoping. Reprezentantii ANAD au ajuns cu cinci minute inainte. Au luat trei si trei jucatori, urina si sange de data asta. Platesc mai mult. A venit si ofiterul pentru testul de sange.

E interesant. Au cerut un control complet. Daca facem analize doar pentru urina, costa 1 611 lei. Craiova a cerut analiza de urina si de sange si suma exacta e 4 850 de lei pentru un jucator. 6 000 de euro in total pentru cei sase jucatori. 

Am sa verific, dar nu tin minte ca o alta echipa sa fi cerut si de sange, dar verific. Bineinteles, in sange se pot gasi mai multe. Hormoni de crestere si mai pot aparea altele", a spus Cristi Balaj pentru Telekom Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Am început în forță, dar nu a ţinut mult. România vaccinează zilnic cât Bangladesh, în timp ce Cambodgia ne-a depășit
BRAT
Modifică setările cookies