Giovanni Becali a rupt tacerea in cazul plecarii lui Octavian Popescu la FCSB! Pentru ce suma ridicola a putut sa il piarda Craiova

Octavian Popescu FCSB giovanni becali Universitatea Craiova Superliga Giovanni Becali a rupt tacerea in cazul plecarii lui Octavian Popescu la FCSB! Pentru ce suma ridicola a putut sa il piarda Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 12:23
Data actualizarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 12:51

Au existat in ultima perioada mai multe contre intre Victor Piturca si Mihai Rotaru referitoare la plecarea lui Octavian Popescu la FCSB din postura de jucator liber de contract.

Actionarul Craiovei l-a acuzat pe fostul selectioner spunand ca el l-a propus pe jucator lui Gigi Becali pe vremea cand era antrenor in Banie. Piturca insa a spus ca Rotaru este singurul vinovat pentru aceasta situatie, deoarece nu a facut niciun efort pentru a-l pastra pe Popescu la Craiova si i-a oferit un salariu foarte mic.

Acum Giovanni Becali, cel care detine firma care il impresariaza pe Octavian Popescu, a lamurit situatia si a explicat care a fost motivul pentru care jucatorul a ajuns la FCSB, confirmand in mare parte spusele lui Victor Piturca.

"L-am semnat pe Octavian Popescu inainte sa vina Piturca la Craiova. Piturca mi-a zis ca vrea sa-l ia la prima echipa si mi-a spus ca e un jucator foarte talentat si de viitor. Nu avea salariu 1.000 de lei, avea 600 de lei la Craiova, iar eu am propus 500 de dolari. Dar mi s-a spus ca ei au o grila, alta politica. I-am respectat si ati vazut, jucatorul a ajuns la FCSB", a spus Giovanni la Sport Total FM.

Totodata, varul lui Gigi Becali a confirmat inca o data ceea ce declarase cu cateva saptamani in urma, referitor la interesul lui Manchester City pentru Octavian Popescu.

"M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, sa ma intrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el? I-am spus ca Popescu e un nume folosit de sute de mii de romani. Iar Txiki mi-a spus: Da, dar Becali e unul singur. Popescu sa aiba rabdare, sa castige campionatul cu FCSB, sa-i duca in grupa de Champions League, apoi vorbiti cu Gigi Becali, ca el face pretul", a spus fostul impresar sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!