Giovanni Becali a rupt tacerea in cazul plecarii lui Octavian Popescu la FCSB! Pentru ce suma ridicola a putut sa il piarda Craiova

Giovanni Becali a rupt tacerea in cazul plecarii lui Octavian Popescu la FCSB! Pentru ce suma ridicola a putut sa il piarda Craiova

Au existat in ultima perioada mai multe contre intre Victor Piturca si Mihai Rotaru referitoare la plecarea lui Octavian Popescu la FCSB din postura de jucator liber de contract.

Actionarul Craiovei l-a acuzat pe fostul selectioner spunand ca el l-a propus pe jucator lui Gigi Becali pe vremea cand era antrenor in Banie. Piturca insa a spus ca Rotaru este singurul vinovat pentru aceasta situatie, deoarece nu a facut niciun efort pentru a-l pastra pe Popescu la Craiova si i-a oferit un salariu foarte mic.

Acum Giovanni Becali, cel care detine firma care il impresariaza pe Octavian Popescu, a lamurit situatia si a explicat care a fost motivul pentru care jucatorul a ajuns la FCSB, confirmand in mare parte spusele lui Victor Piturca.

"L-am semnat pe Octavian Popescu inainte sa vina Piturca la Craiova. Piturca mi-a zis ca vrea sa-l ia la prima echipa si mi-a spus ca e un jucator foarte talentat si de viitor. Nu avea salariu 1.000 de lei, avea 600 de lei la Craiova, iar eu am propus 500 de dolari. Dar mi s-a spus ca ei au o grila, alta politica. I-am respectat si ati vazut, jucatorul a ajuns la FCSB", a spus Giovanni la Sport Total FM.

Totodata, varul lui Gigi Becali a confirmat inca o data ceea ce declarase cu cateva saptamani in urma, referitor la interesul lui Manchester City pentru Octavian Popescu.

"M-a sunat Txiki Begiristain, de la Manchester City, sa ma intrebe: Giovanni, Octavian e nepotul lui Gica Popescu…Ce e cu el? I-am spus ca Popescu e un nume folosit de sute de mii de romani. Iar Txiki mi-a spus: Da, dar Becali e unul singur. Popescu sa aiba rabdare, sa castige campionatul cu FCSB, sa-i duca in grupa de Champions League, apoi vorbiti cu Gigi Becali, ca el face pretul", a spus fostul impresar sursei citate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cătălin Drulă: Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti s-ar putea finaliza în acest an
BRAT
Modifică setările cookies