Vine Apocalipsa finalului de sezon pentru FCSB? Ilie Dumitrescu, verdict clar: "Nu credeam ca se poate intampla asta!" Balint: "Ma uitam si eu pe banca, nu sunt variante!"

Vine Apocalipsa finalului de sezon pentru FCSB? Ilie Dumitrescu, verdict clar: "Nu credeam ca se poate intampla asta!" Balint: "Ma uitam si eu pe banca, nu sunt variante!"

Fostii stelisti Dumitrescu si Balint cred ca FCSB va avea probleme in playoff.

Dumitrescu a vazut in jocul ros-albastrilor probleme mari. Ilie crede ca lipsa jucatorilor cu personalitate care sa decida meciurile o poate costa pe FCSB un nou titlu in Liga 1. Echipa lui Becali n-a mai luat campionatul din 2015.

"Vlad e important de ceva timp pentru FCSB, la fel la U21. Craiova a fost echipa mai buna, a reusit sa anihileze tot ce inseamna jucatori importanti la FCSB. FCSB cred ca va avea un drum extrem de complicat. Echipa sufera enorm si pe joc pozitional, si pe constructie. Nu credeam ca plecarile lui Man si accidentarea lui Coman vor crea asa un soc. Foarte putini jucatori cu personalitate. Nici Morutan, nici Tanase n-au fost la cel mai inalt nivel... Octavian Popescu n-a fost intr-o seara foarte buna nici el. Va fi foarte greu pentru Petrea sa gestioneze playoff-ul", a spus Dumitrescu la Digisport.

Remarcile sale au fost completate de Gabi Balint: "E o problema si pe banca, ma uitam si eu la pauza ce jucatori are FCSB in atac: Vukusic, Istrate si, sa zicem, si Vina. Mai e o problema, vad ca incep din nou echipele sa aiba probleme cu COVID-ul. Daca o sa cada 3-4 jucatori de la FCSB...

Azi, am vazut o echipa care a fost dominata de Craiova. Craiova a fost mult mai periculoasa. Singurul care ramane un jucator care creeaza si finalizeaza e Tanase. Ceilalti sunt sub nivel. Nu inteleg ce s-a intamplat. Schimbarile de la pauza au fost total inutile. N-au adus nimic".

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern continuă, după demiterea lui Vlad Voiculescu. USR şi PLUS nu se înţeleg asupra numelui viitorului ministru
BRAT
Modifică setările cookies